Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια με τους μεθυσμένους τουρίστες στην πολύπαθη περιοχή του Λαγανά, όπου μόλις πριν από λίγες ημέρες έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Αμερικανός. Θύμα ενός ακόμη έπεισοδίου έπεσε αυτή τη φορά ένας αστυνομικός, που ένιωσε πάνω του τα... δόντια μιας τουρίστριας!
Κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που διενεργούν στην περιοχή, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε δυο μεθυσμένες νεαρές οι οποίες χτυπούσαν με τα χέρια τους τα καπό των αυτοκινήτων και προκαλούσαν μικροεπεισόδια. Μόλις τις πλησίασαν για να τις συνετίσουν, η μια από αυτές βγήκε εκτός εαυτού, τους επιτέθηκε και... δάγκωσε έναν από αυτούς στα χέρια!
Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη και απείθεια και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέφυγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τις πληγές που του προκάλεσε η... μαινάδα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για το ενδεχόμενο να του μετέφωσε κάποια μολυσματική ασθένεια!
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.