Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα σκουπίδια θα επιστρέψουν στους δρόμους

Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα σκουπίδια θα επιστρέψουν στους δρόμους

Καταγγέλλουν ότι η νέα τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν βελτιώνει την κατάσταση αλλά θα αφήσει πολλούς εργαζόμενους χωρίς δουλειά

Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τα σκουπίδια θα επιστρέψουν στους δρόμους
Συνέντευξη Τύπου έξω από το υπουργείο Εσωτερικών παραχώρησαν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αναφορικά με το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων. 

Όπως αναφέρουν:
«Από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε ήδη 631 συνάδελφοι έχουν απολυθεί, στους ήδη απλήρωτους σε πολλούς δήμους συναδέλφους προστέθηκαν με την τροπολογία άλλοι 1519 οι οποίοι δεν θα πληρωθούν για τον μήνα Ιούνιο και άλλοι 620 θα πληρωθούν μόνο για την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου». 

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ η νέα τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν βελτιώνει την κατάσταση στους δήμους αλλά πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά. 

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα τονίζουν πως αποφάσισαν να παραχωρήσουν στην είσοδο του υπουργείου συνέντευξη Τύπου καθώς όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων τους ο κ. Σκουρλέτης προσπαθούσε να εξαπατήσει τους εργαζόμενους. 

«Εμείς έχουμε ξακαθαρισει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, ο αγώνας συνεχίζεται και μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ήδη συνεδριάζουν οι Επιτροπές Αγώνα των Συμβασιούχων καθώς και Σωματεία και συνδικάτα, για να οργανωθούν με νέες μορφές κινητοποιήσεων", λένε και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας: "ότι τα σκουπίδια θα ξαναεμφανιστούν στους δρόμους όχι από τις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά από τις απολύσεις και την απληρωσιά και την κύρια ευθύνη θα την έχει η κυβέρνηση». 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης