Λάρισα: Αγοράκι ενάμισι έτους περιφερόταν μόνο του στο κέντρο της πόλης!

Λάρισα: Αγοράκι ενάμισι έτους περιφερόταν μόνο του στο κέντρο της πόλης!

Περαστικοί βρήκαν το παιδί μόνο του και ειδοποίησαν την αστυνομία - Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της οικογένειάς του

Λάρισα: Αγοράκι ενάμισι έτους περιφερόταν μόνο του στο κέντρο της πόλης!
Μία εξαιρετικά περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται από το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένα μικρό παιδί μόλις 1,5 ετών, βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην περιοχή του Φρουρίου, κοντά στον Άγιο Αχίλλιο.

Το παιδί παρατήρησαν περαστικοί οι οποίοι αρχικά προσπάθησαν να εντοπίσουν κάποιον από τους οικείους του, αλλά αφού διαπίστωσαν ότι το αγοράκι τελικά ήταν μόνο του, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και πήραν το παιδί μέχρι να βρεθεί η άκρη του νήματος. Μέχρι στιγμής, παραμένει άκαρπη η προσπάθεια της αστυνομίας για τον εντοπισμό των γονιών του μικρού αγοριού, γι' αυτό και μεταφέρθηκε για φιλοξενία σε δομή της διεύθυνσης πρόνοιας του δήμου Λαρισαίων.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα την αστυνομία, η αναζήτηση των γονιών του συνεχίζεται, ενώ στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το onlarissa.gr (του Πασχάλη Μάντη)






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης