Ρόδος: Ο επίδοξος βιαστής κρατούσε ρόπαλο για να χτυπήσει τα θύματά του

Ρόδος: Ο επίδοξος βιαστής κρατούσε ρόπαλο για να χτυπήσει τα θύματά του

Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του όταν συνελήφθη

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού και στα Χανιά
Το μήκους 75 εκατοστών ρόπαλο που χρησιμοποίησε για να χτυπήσει τις δυο αλλοδαπές οι οποίες τον κατήγγειλαν ότι αποπειράθηκε να τις βιάσει στη Ρόδο, στάθηκε μοιραίο για τον 44χρονο Αλβανό καθώς βρέθηκε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού.

Τα χαρακτηριστικά του οχήματος είχαν δώσει η 32χρονη Βρετανίδα και η 24χρονη Πολωνέζα, στις οποίες κατηγορείται ότι επιτέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ενώ περπατούσαν σε έναν αγροτικό δρόμο στην Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων. Έτσι εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, που βρισκόταν μέσα σε μια αγροικία και αρχικά πλησίασε τις δυο γυναίκες κάνοντάς τους ασελγείς χειρονομίες. 

Όταν πρότεινε στην 24χρονη να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνη αντέδρασε και ο 44χρονος την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, απείλησε τις δυο κοπέλες με το ρόπαλο και διέφυγε, καθώς εκείνες άρχισαν να του πετούν πέτρες! Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν, βρήκαν το ρόπαλο κι αυτό έδωσε βαρύτητα στην καταγγελία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου να ασκήσει στον συλληφθέντα δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και απειλή και να διατάξει την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης