Το Τwitter διασκεδάζει με το... μνημείο: Σπρώξτε να τρουπώσω κι εγώ στην ΕΡΤ

Το Τwitter διασκεδάζει με το... μνημείο: Σπρώξτε να τρουπώσω κι εγώ στην ΕΡΤ

«Μνημείο Κουτσομπόλας για όσους κλείστηκαν στο ασανσέρ», «Walking dead in ERT», «Μη σπρώχνεστε όλοι θα διοριστείτε παιδιά», «Όταν είσαι στο χωριό και κρυφοκοιτάζουν οι γριές από το παράθυρο», μερικές από τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν

Το Τwitter διασκεδάζει με το... μνημείο: Σπρώξτε να τρουπώσω κι εγώ στην ΕΡΤ
Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Κυριάκο Ρόκο. Με ένα γλυπτό κατάφερε να τρολάρει σε τέτοιο βαθμό την ΕΡΤ όσο δεν θα μπορούσαν χίλιοι χρήστες μαζί. Και ταυτόχρονα να κάνει ευτυχισμένους και τους εργαζόμενους που πίστεψαν ότι κέρδισαν μία θέση στο πάνθεον των ηρώων αλλά και τους τηλεθεατές που για μία ακόμη φορά κατάλαβαν πως η «καρέκλα» είναι τόσο γλυκιά που αν χρειαστεί θα σπρώξεις με όλη σου τη δύναμη τις πόρτες για να μπεις στο Δημόσιο. 

Την προσπάθεια του καλλιτέχνη φυσικά ενίσχυσαν και απογείωσαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής ο οποίος δεν δίστασε να πει ουρλιάζοντας «σκάσε!!!» σε μία γυναίκα αλλά και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή η οποία επιβεβαίωσε πως δυο φωτογραφίσεις σε lifestyle περιοδικά και μερικές συνεντεύξεις σε μεσημεριανάδικα σου επιτρέπουν να κάνεις σόου όπου σταθείς και βρεθείς.

Κλείσιμο


Και όλα αυτά στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου που συντηρείται από τις τσέπες των φορολογούμενων, οι οποίοι ανταμείβονται με προγράμματα όπως η «Αίθουσα Σύνταξης» και το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι». Κι αν η δική τους πληρωμή γι αυτά που βλέπουν είναι ένα 5% με το ζόρι τηλεθέαση, το τίμημα στα κοινωνικά δίκτυα για το επικό γλυπτό που έδωσε γέλιο μέχρι δακρύων στη μέρα μας ήταν μεγάλο. Εκατοντάδες ποστ, ατάκες μοναδικές, φωτογραφικά κολλάζ, σχόλια με χιούμορ κατέκλυσαν τοίχους και προφίλ αποδεικνύοντας ότι το χιούμορ είναι η μοναδική άμυνα του Ελληνα μπροστά σε κακούς μιμητές του Μπέκετ και του Ιονέσκο.

Στην κατηγορία «επικοί τίτλοι» μπαίνουν με το σπαθί τους τίτλοι στα κοινωνικά δίκτυα όπως οι παρακάτω: «Μνημείο Κουτσομπόλας για όσους κλείστηκαν στο ασανσέρ», «Walking dead in ERT», «Μνημείο για όσους σκοτώθηκαν σπρώχνοντας για να διοριστούν», «Ο Παράδεισος του Δημοσίου μας περιμένει», «Μη σπρώχνεστε όλοι θα διοριστείτε παιδιά», «Όταν είσαι στο χωριό και κρυφοκοιτάζουν οι γριές από το παράθυρο», «ΠΟΣΠΕΡΤ τιμούμε τους μισθούς μας».

Κάποιοι αναρωτήθηκαν στο twitter γιατί δε στήθηκε αναλόγως ένα μνημείο «Για όσους δεν έπαθαν εγκεφαλικό βλέποντας την Αίθουσα Σύνταξης», «Αυτοί οι πεσόντες της ΕΡΤ από πού έπεσαν».

Φυσικά η καταλυτική απάντηση σε όλα τα παραπάνω θα έλθει από το σοφό ποστ το οποίο πάντα θα βρίσκει την θέση του σε συζητήσεις που αφορούν την ΕΡΤ «Κάπου στην ΕΡΤ. ‘Ρε συ, μας τρολάρουν για το γλυπτό’, ‘Στα παλιά μας τα παπούτσια, την Παρασκευή πέφτει ο μισθός’». Στην υγειά των κορόιδων.

Υ.Γ. Φυσικά όσο κι αν περιμέναμε μια ανακοίνωση, ένα Δελτίο Τύπου με το οποίο η Διοίκηση της ΕΡΤ θα απολογούταν για τα τραγελαφικά που συνέβησαν μπροστά στα μάτια όλων, κάτι τέτοιο αποδείχθηκε μάταιο. Λογικά θα θεωρούν τα όσα συνέβησαν ηρωικές πράξεις, άξιες για δεύτερο μνημείο…


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης