Πάτρα: Θρήνος στα Ζαρουχλέικα – Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος ποδηλάτης

Πάτρα: Θρήνος στα Ζαρουχλέικα – Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος ποδηλάτης

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια

Πάτρα: Θρήνος στα Ζαρουχλέικα – Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος ποδηλάτης
Θρήνος στη γειτονιά του 17χρονου Α.Σ, στα Ζαρουχλέικα Πατρών που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το νήμα της ζωής του ανήλικου «κόπηκε» στο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του νεαρού, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν και ενώ εκινείτο με το ποδήλατο του, συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, ανετράπη και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο Ι.Χ, που οδηγούσε 21χρονος. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Παρά τις προσπάθεις των γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Βοήθεια» στο Ρίου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο 17χρονος κατέληξε τα μεσάνυχτα.

Κλείσιμο
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Πηγή: www.patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης