Έκθεση φωτογραφίας από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

Έκθεση φωτογραφίας από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

Στα φετινά σεμινάρια φωτογραφίας συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών, ενώ τουλάχιστον 10 παιδιά πόζαραν οικειοθελώς ως «μοντέλα» των μικρών φωτογράφων

Έκθεση φωτογραφίας από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης
Έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας και βίντεο με έργα παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης διοργάνωσε σήμερα η Samsung Electronics Hellas στο INNOVATHENS της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
 
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε μια μονταρισμένη ταινία μικρού μήκους από τα βίντεο που είχαν τραβήξει, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα παιδιά που συμμετείχαν στα σεμινάρια φωτογραφίας στο εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.
 
Στα φετινά σεμινάρια φωτογραφίας συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών, ενώ τουλάχιστον 10 παιδιά πόζαραν οικειοθελώς ως «μοντέλα» των μικρών φωτογράφων. Οι μικροί φωτογράφοι ήταν οι Αντώνης, Αγγελική, Βιβή, Βούλα, Ηλιάνα, Ιωάννα, Μαρία, Τζο, Μιχάλης, Νεφέλη, Πάτρα, Ραφαέλα, Ρέννη, Σακίρα, Τζο, Τόμμυ, Σοφία και Φανούρης.
 
Κλείσιμο
Τα παιδιά με ενθουσιασμό είδαν τα χιουμοριστικά βίντεο που είχαν τραβήξει, στα οποία επιδείκνυαν περίτρανα τη φαντασία αλλά και τον δημιουργικό τους χαρακτήρα, απαλλαγμένα από κάθε είδους δυσκολία. Κατά τη διάρκεια του χρόνου τα παιδιά τράβηξαν περίπου 200 βίντεο και τουλάχιστον 600 φωτογραφίες, ορισμένες από τις οποίες συμπεριελήφθησαν στην έκθεση.
 
«Στα Παιδικά Χωριά SOS νιώθουμε πολύ τυχεροί που η Samsung βρίσκεται για 6η χρονιά κοντά μας, παρέχοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αναπτύξουν δεξιότητες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες για την επαγγελματική αποκατάστασή τους. Το έργο του Εργαστηρίου Τεχνολογίας της Samsung είναι μοναδικό και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το μοιραστούμε με το κοινό μέσω αυτής της έκθεσης», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας.
 
Από την πλευρά της, η επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνιών της Samsung Electronics Hellas, Ειρήνη Βασιλείου, εξέφρασε την ελπίδα της ότι το πρόγραμμα σεμιναρίων φωτογραφίας θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάπτυξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων των παιδιών, ενώ παράλληλα τόνισε ότι κάθε χρόνο τα παιδιά κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη δημιουργικότητά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης