Μενίδι: Συνελήφθη 23χρονος Ρομά ως βασικός ύποπτος για το φόνο του Μάριου

Μενίδι: Συνελήφθη 23χρονος Ρομά ως βασικός ύποπτος για το φόνο του Μάριου

Παραδέχθηκε ότι πυροβολούσε - Υποστηρίζει ότι έριχνε με καραμπίνα γιατί η μητέρα του, που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, δεν μπήκε στη φυλακή - Στο σπίτι του βρέθηκαν κάλυκες από 9αρι πιστόλι και από καραμπίνα

Μενίδι: Συνελήφθη 23χρονος Ρομά ως βασικός ύποπτος για το φόνο του Μάριου
Ένας 23χρονος Ρομά, σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος της ΕΛΑΣ για τον πυροβολισμό από τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της σχολικής εορτής στο 6ο Δημοτικό Αχαρνών
.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος, μέλος γνωστής οικογένειας Τσιγγάνων, είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβολούσε με καραμπίνα και όχι με 9αρι πιστόλι. Υπενθυμίζεται ότι ο κάλυκας που προκάλεσε το θάνατο του μικρού Μάριου ήταν από 9αρι πιστόλι.

Κλείσιμο
Εξηγώντας γιατί πυροβολούσε είπε στους αστυνομικούς ότι γιόρταζε γιατί η μητέρα του που το πρωί της Πέμπτης είχε συλληφθεί για κλοπές, αφέθηκε ελεύθερη.



Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι δεν κατάφεραν να βρουν στο σπίτι του 23χρονου ούτε πιστόλι ούτε καραμπίνα αν και, κατά πληροφορίες, έχουν βρει κάλυκες και από τα δύο όπλα. Όταν ρωτήθηκε ο 23χρονος δεν έδωσε καμία δικαιολογία γιατί υπήρχαν αυτοί οι κάλυκες στο σπίτι του.

Περίπου πενήντα αστυνομικοί αυτή την ώρα συνεχίζουν να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να «δέσουν» την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αποκαλυπτική μαρτυρία κατοίκου του Μενιδίου


Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι έγιναν έρευνες σε συνολικά 22 σπίτια Ρομά, πραγματοποιήθηκαν 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 χιλιοστών,ένας κάλυκας των 7.62 χιλιοστών, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης