Επεισόδια και ξύλο έξω από το Παιδαγωγικό

Επεισόδια και ξύλο έξω από το Παιδαγωγικό

Πετροπόλεμος στα Εξάρχεια με τα ΜΑΤ- Ένταση με κουκουλοφόρους σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ

Επεισόδια και ξύλο έξω από το Παιδαγωγικό
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ξέσπασαν νέα επεισόδια, αυτή τη φορά στα Εξάρχεια - με πετροπόλεμο στη Θεμιστοκλέους μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Η κατάσταση εκτονώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα.



Κλείσιμο














Στις 15:05 το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα 30 ατόμων επιχείρησε για δεύτερη φορά να προσεγγίσει το παιδαγωγικό. Επενέβησαν τα ΜΑΤ. Έριξαν δακρυγόνα και τους απώθησαν στα Εξάρχεια. Σε επιφυλακή βρίσκονται οι φοιτητές μπροστά από το Παιδαγωγικό.

Δείτε βίντεο: 





Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Ένταση με κουκουλοφόρους σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκε με δολοφονική μανία εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ.

Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακροαριστερές παρατάξεις και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης