Αυτοί είναι οι τρεις νεκροί της τραγωδίας στο Άδενδρο

Αυτοί είναι οι τρεις νεκροί της τραγωδίας στο Άδενδρο

Θρήνος από φίλους και συναδέλφους τους - Τους αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media

Αυτοί είναι οι τρεις νεκροί της τραγωδίας στο  Άδενδρο
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου όταν για άγνωστη αιτία αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε στην περιοχή του Άδενδρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

Ανάμεσά τους και ο 46χρονος μηχανοδηγός, Ματθαίος Καλόπουλος ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία από τη σφοδρή σύγκρουση. 

Κλείσιμο


«Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ  δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!»’. Με αυτό τον τρόπο οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους που μόλις στα 46 του χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. 

Την ζωή του έχασε και ο προϊστάμενος Κίνησης Αριστείδη Καλαμπαλίκης

Συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα φίλος και συνάδελφος του προϊστάμενου της αμαξοστοιχίας αποχαιρετά τον άτυχο Αριστείδη Καλαμπαλίκη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας το παρακάτω μήνυμα: «Ένας φίλος και Συνάδελφος έφυγε πριν από λίγο. .Ο Αριστείδης ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ  Προϊστάμενος  Αμαξ/χιων θύμα του χθεσινού τραγικού Συμβάντος στο Αδενδρον Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραύματά του..Καλό σου ταξίδι ΆΡΗ. .Εδώ κάτω εμείς που μείναμε οφείλουμε να ουρλιάξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε Αριθμοί ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως Πρέπει ή εργοδοσία και οι κυβερνήσεις ότι Φίλε Άρη και Μάνθο δεν επιστρέψετε ποτέ από την δουλειά σας στην  οικογένεια σας ότι δεν καταφέρατε να πάρετε Μεροκάματο Γιατί; Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. .Αιώνια σας ή μνήμη».


Ο Δημήτρης Μικρόπουλος είναι το τρίτο θύμα της χθεσινής τραγωδίας στο Άδενδρο.



Ο άτυχος γιατρός έχασε τη ζωή του όταν η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο Δημήτρης Μικρόπουλος επιβιβάστηκε στο συρμό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όμως το ταξίδι του κατέληξε στη γειτονιά των αγγέλων. 

Ο άτυχος γιατρός ήταν επιμελητής Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική. 

«Μεγάλη η απώλεια σώμερα για  την Χαλκιδική ,την Κασσάνδρα , τον ιατρικό κόσμο και το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων .  Ο άνθρωπος, ο γιατρός , ο αγωνιστής , ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ , άφησε την τελευταία του πνοή στο δυστύχημα με το τραίνο . ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαλκιδικής από το 2012 έδινε συνεχώς το αγωνιστικό του παρών σε κάθε κάλεσμα του κινήματος  και της κοινωνίας, σε κάθε κάλεσμα απλών ανθρώπων για τα  καθημερινά τους προβλήματα.  Θέλω να εκφράσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χαλκιδικής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την βαθειά μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του φίλου και αδελφού Δημήτρη.

 Δημήτρη για μας δεν έφυγες , συνεχίζεις να ζεις και να υπάρχεις», γράφει φίλος του Δημήτρη Μικρόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

"Καλό ταξίδι στον αγαπητό ιατρό, συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και συνεργάτη μας στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Δημήτριος Μικρόπουλος που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ταξιδεύοντας με το μοιραίο τρένο που εκτροχιάστηκε χτες.Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη μας. Ο Δημήτρης υπήρξε λαμπρός επιστήμων, εξαιρετικός συνάδελφος στην αυτοδιοίκηση και τρυφερός άνθρωπος πάντα δίπλα στην ανάγκη του Ανθρώπου. Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Και θα θυμάμαι όποτε του τηλεφωνούσα  για τα θέματα μας που έλεγε : Ελα Μαρία μου. Αυτό το "μου" ρε συ Δημήτρη ήηταν τόσο οικείο,τόσο καθησυχαστικό,τόσο υποστηρικτικό και τρυφερό από εκείνα που δύσκολα βρίσκεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης...", έγραψε κάποια άλλη. 

Την ίδια ώρα με σχετικό δελτίο Τύπου αποχαιρέτησαν οι ΑΝΕΛ το στέλεχός τους: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο  Άδενδρο Θεσσαλονίκης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το στέλεχος του Κινήματός μας, Δημήτρης Μικρόπουλος, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι αυτονόητο ότι θα ριχθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης