Η κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»

Η κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»

«Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε» είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη - Τι αποκάλυψε στο «ΘΕΜΑ» η πρώην σύντροφος του βιαστή

Η κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»
Σοκ προκαλεί η κατάθεση της φοιτήτριας που έπεσε θύμα βασανισμού και βιασμού στη Δάφνη και την οποία αποκαλύπτει το bloko.gr, ενώ ο 52χρονος θα περάσει σήμερα την πόρτα του ανακριτή.

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι' αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε "καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω". Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα "βοήθεια" και μου έλεγε "σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».
Κλείσιμο



«Φορούσε γυαλιά με κάμερα και τα κατέγραφε όλα»  


Ενα τατουάζ στο στήθος της, στο ύψος της καρδιάς, με ένα βέλος να τρυπάει δύο καρδιές και γραμμένα με λατινικά στοιχεία τα ονόματα «PANAGIOTIS» και «JOANNA» τής θυμίζει τη σχέση εννέα ετών που διατηρούσε με τον 52χρονο από τη Δάφνη, που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια. Η 47χρονη Ιωάννα, πρώην σύντροφος του συλληφθέντος, μιλώντας αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» δηλώνει σοκαρισμένη από την υπόθεση, αναφέρεται στο πρόβλημα της υγείας του πρώην αγαπημένου της, στη σχέση του με τους υπολογιστές που ήταν και η δουλειά του, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρώην αγαπημένος της φορούσε γυαλιά πάνω στα οποία είχε τοποθετήσει μια κάμερα και τα κατέγραφε όλα.

Ο Παναγιώτης και η Ιωάννα συνήψαν σχέση το 2005. Ουσιαστικά η Ιωάννα έκλεψε τον άνδρα της κολλητής της φίλης, με την οποία ήταν παντρεμένος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Μετά άρχισαν οι τριβές, που οφείλονταν κυρίως στο γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν δούλευε. Το 2014 χώρισαν, ενώ για τελευταία φορά τον είδε πριν από έναν χρόνο. Υποστηρίζει ότι έμαθε για τη σύλληψή του από φίλους και συναδέλφους της, ενώ σοκαρίστηκε όταν διάβασε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης. 

- Διατηρούσατε δεσμό εννέα χρόνια με τον άνδρα από τη Δάφνη που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια. Πώς μάθατε την είδηση; Με πήρε από το σπίτι ο νυν σύντροφός μου και άκουσε ότι κάτι έγινε εδώ στη Δάφνη. Οταν πήγα στη δουλειά, με ρώτησε ένας συνάδελφος αν το άκουσα και του είπα «ναι», και μου λέει «μου ήρθε στον νου ότι ήταν το συγκεκριμένο άτομο». Και του λέω: «Ασε τις πλάκες πρωί πρωί». Από την περιγραφή μού είπαν ότι ήταν υπέρβαρος, ότι έχει πρόβλημα με την όραση, και για τα κομπιούτερ. Μετά με πήρε και ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Οταν είδα τη διεύθυνση, το κατάλαβα. Επεσα από τα σύννεφα. Οταν είδα στις ειδήσεις το σπίτι, διότι γνωρίζω πού έμενε, κατάλαβα ότι όντως ήταν ο ίδιος.








- Τι πέρασε από το μυαλό σας, πώς αντιδράσατε; Ενας άνθρωπος με τον οποίο ήσασταν εννέα χρόνια μαζί εμφανίζεται να έκανε μια τόσο αποτρόπαια πράξη. Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση; Σοκαριστήκατε; Οταν το άκουσα, σοκαρίστηκα. Εννιά χρόνια που ήμασταν μαζί δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά. 

- Εχετε κι εσείς παιδιά. Είχε ασκήσει ποτέ σωματική ή ψυχολογική βία στα παιδιά σας; Ποτέ, ποτέ. Μόνο την τελευταία φορά προτού φύγει, τσακωθήκαμε και πιαστήκαμε στα χέρια.

- Παίξατε ξύλο δηλαδή; Εγώ του όρμησα. Τσακωθήκαμε και μετά από μερικές ημέρες έφυγε και πήρε και κάποια πράγματα που είχα πληρώσει εγώ. Του έκανα και καταγγελία.

- Με τον συγκεκριμένο άνδρα πώς γνωριστήκατε και πότε; Τον ήξερα γιατί ήταν παντρεμένος με μια παιδική μου φίλη, από το '90κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Οταν ήρθαμε Ελλάδα, ξαναβρεθήκαμε το 2003, διότι εγώ έμενα στο εξωτερικό. Και κάποια στιγμή είχαμε πιάσει πάλι φιλίες και εντελώς ξαφνικά τον «έκλεψα» από τη φίλη μου. Με τη φίλη μου ήταν παντρεμένοι. Ηταν 10-15 χρόνια μαζί, δεν είχαν παιδιά. Με τον Παναγιώτη τα φτιάξαμε το 2005. Μείναμε μαζί, όχι μόνο σε αυτό το σπίτι όπου βρισκόμαστε τώρα, έχουμε κάνει δυο-τρεις μετακομίσεις. Δούλευε με συμβάσεις στον Δήμο Δάφνης, αλλά έφτιαχνε και κομπιούτερ στο σπίτι. Δούλευε και σε κάποιες άλλες εταιρείες σποραδικά. Εγώ τότε έπαιρνα καλά λεφτά, αλλά όταν έγιναν οι μειώσεις στους δημοσίους υπαλλήλους ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Πάνω σε αυτό τσακωνόμασταν πιο πολύ.

- Οπότε το οικονομικό, το γεγονός ότι δεν πρόσφερε στο σπίτι όπως εσείς, ήταν ένας λόγος τσακωμού. Ο μόνος λόγος τσακωμού.


Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του για να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για αρπαγή, βαριά σωματική βλάβη, βιασμό κατ’ εξακολούθηση  και για παράβαση του νόμου περί όπλων


Η πρώην σύντροφος του 52χρονου μιλά στον συντάκτη του «Θέματος» Παναγιώτη Σουρέλη 


Το τατουάζ στο ύψος της καρδιάς της 47χρονης πρώην συντρόφου του βιαστή με τα ονόματά τους σφραγίζει τα 9 χρόνια σχέσης 









«Με είχε καταγράψει με την κάμερα»
Ο συλληφθείς δηλώνει ΑΜΕΑ, υποστηρίζει ότι είναι τυφλός σε ποσοστό 95%. Η πρώην σύντροφός του επιβεβαιώνει το πρόβλημα της υγείας του. Οπως λέει, γεννήθηκε τυφλός από το ένα μάτι, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια απώλεσε σε μεγάλο βαθμό την όραση και από το άλλο μάτι.

- Ο άνθρωπος αυτός εμφανίζεται να έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην όραση. Ισχύει αυτό, είναι τυφλός; Τι ακριβώς συμβαίνει; Στο ένα μάτι είχε πρόβλημα εκ γενετής. Στο άλλο έπαθε κάποια στιγμή κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό και έκανε ενέσεις γιατί μάζευε υγρό.

- Πότε εμφάνισε το πρόβλημα στο άλλο μάτι; Περίπου έναν χρόνο πριν χωρίσουμε. Το 2013 πρέπει να ήταν.

- Πώς το απέκτησε αυτό το πρόβλημα; Του έσπασε ένα αγγείο στο μάτι.

- Απώλεσε εντελώς την όρασή του από το άλλο μάτι ή απλώς σε μεγάλο βαθμό; Εβλεπε σκιές, ξεχώριζε χρώματα; Οταν τα χαλάσαμε, έβλεπε θαμπά, θολά.

- Από κοντά αναγνώριζε πρόσωπα, έβλεπε σκιές; Αυτό με τις σκιές το απέκτησε όταν χειροτέρεψε η κατάστασή του, διότι και η θεραπεία που έκανε με τις ενέσεις τον βοηθούσε για κάποιο διάστημα, αλλά μετά ξαναμάζευε υγρό το μάτι. Μετά, λοιπόν, πήγε και πήρε την αναπηρική σύνταξη. Ετσι μου έχει πει. 

- Οταν απέκτησε το πρόβλημα και στο άλλο μάτι, περίπου έναν χρόνο πριν χωρίσετε, άλλαξε η συμπεριφορά του; Η ψυχολογία του έπεσε, έγινε πιο συγκρουσιακός, πιο αντιδραστικός; Οχι, όχι. Συνέχιζε να κάνει ό,τι έκανε. Δεν έδειχνε πιο βίαιος, ούτε φώναζε, ούτε τσακωνόμασταν περισσότερο.

- Ενας άνθρωπος που έχει σοβαρό πρόβλημα στην όραση πώς ακριβώς δουλεύει με τους υπολογιστές; Τους έφτιαχνε, αλλά όταν χειροτέρεψε το πρόβλημα με τα μάτια του δεν μπορούσε. Επαιζε τα παιχνίδια του, τα είχε φτιάξει σε μεγέθυνση για να βλέπει καλύτερα, φόραγε γυαλιά. Το ένα μάτι που δεν έβλεπε καθόλου ήταν θολό και είχε πιο μεγάλο βαθμό στο άλλο μάτι για να βλέπει καλύτερα. Μπορούσε να στείλει μηνύματα με μεγάλα γράμματα.

- Οσο καιρό ήσασταν μαζί, είχε βάλει κάμερες στο σπίτι για λόγους ασφαλείας ή για άλλον λόγο; Γιατί μάθαμε ότι είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι όπου έγιναν όσα έγιναν. Ποτέ, ποτέ. Ομως, κάποια στιγμή είχα πάει να του ζητήσω μια βοήθεια και είδα ότι φόραγε γυαλιά που έχουν κάμερα στη μέση. Μάλιστα, επειδή βριστήκαμε, μου λέει: «Τα καταγράφω όλα στην κάμερα». Εγώ ήμουν έξω από την πόρτα και εκείνος μέσα, δεν μου άνοιγε. Και μου λέει: «Πρόσεχε γιατί τα καταγράφω όλα». Νευρίασα εγώ και του λέω «αφού τα καταγράφεις όλα, κατάγραψε κι αυτό», και του έκανα μια χυδαία χειρονομία.

- Γιατί τα φόραγε; Αυτά τα γυαλιά, απ’ ό,τι μου είπε, είναι ειδικά και συνδέονται με τα μάτια και με ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ που μεταφέρει τις σκιές και τα διάφορα χρώματα σε πιο συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκέφαλο, δηλαδή βλέπει αυτόν που κοιτάει κάπως πιο καθαρά. 

- Είχατε πάει σε αυτό το σπίτι μετά τον χωρισμό σας; Ναι, δυο-τρεις φορές είχα πάει.

- Γνωρίζατε αν πήγαινε στο σπίτι του κάποια κοπέλα για να τον βοηθήσει; Παλιά είχε μια κυρία ηλικιωμένη που του καθάριζε, πρέπει να ήταν ξένη. Δεν την ήξερα την άλλη κοπέλα, τη φοιτήτρια. Στεναχωριέμαι πολύ για το κορίτσι, δεν το ξέρω, δεν το έχω γνωρίσει. Ακουσα τα χίλια μύρια ότι του έκανε. Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό, θα χρειαστεί πολλή βοήθεια αυτή η κοπέλα. Δεν θα ήθελα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να ευχηθώ τέτοιο πράγμα. 

Το τατουάζ στο στήθος 
- Εχετε ένα τατουάζ στο στήθος σας με καρδιές και τα ονόματά σας. Πότε το κάνατε; Το 2005, όταν γνωριστήκαμε.

- Ηταν τόσο έντονα τα συναισθήματα, νομίζατε ότι είχατε βρει τον άνδρα της ζωής σας; Δεν μπορώ να πω ότι γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου.

- Πώς αισθάνεστε σήμερα με όλα αυτά που ακούτε ότι έχουν γίνει; Αν μπορούσατε, θα το σβήνατε αυτό το τατουάζ; Φαντάζομαι ότι από την καρδιά σας τον έχετε σβήσει. Από την καρδιά μου αν πω ότι τον αγαπώ, θα πω ψέματα. Τον λυπάμαι, τον πονάω, μην ξεχνάτε είναι εννέα χρόνια. Το τατουάζ το κράτησα διότι ήταν μέρος της ζωής μου, δεν μπορούσα να σβήσω ένα μέρος της ζωής μου, όλα μου τα τατουάζ σημαίνουν κάτι για μένα.

Η περιγραφή-σοκ των αστυνομικών 
«Ηταν δεμένη πισθάγκωνα, κακοποιημένη και φιμωμένη» 
Με περιγραφές που προκαλούν ανατριχίλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεδίπλωσαν στις καταθέσεις τους όλα όσα αντίκρισαν στο υπόγειο του τρόμου στη Δάφνη, όπου για περισσότερες από 24 ώρες ο 52χρονος «τυφλός» βασάνισε και κακοποίησε σεξουαλικά την 22χρονη κοπέλα. Το συγκλονιστικότερο είναι ότι οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι το κορίτσι θα βασανιζόταν μέχρι θανάτου από το αρρωστημένο μυαλό που είχε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο της φρίκης, έχοντας μάλιστα φτιάξει και ειδική κατασκευή με γυαλιά-μικροκάμερες για να αποτυπώνει ψηφιακά την κτηνωδία του. Στο διαβιβαστικό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δάφνης και Ζωγράφου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αναφέρουν χαρακτηριστικά πώς βρήκαν την άτυχη κοπέλα σπάζοντας την πόρτα με σφυρί και μπαίνοντας στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Οθωνος: «Δεμένη πισθάγκωνα, με ιμάντα περασμένο στη μέση της με ειδικές προσαρμογές στο πίσω μέρος, μισόγυμνη χωρίς εσώρουχα σε ημίδιπλο μεταλλικό κρεβάτι σε υπνοδωμάτιο, φιμωμένη με μονωτική ταινία, με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το καθένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα. Ηταν εξαιρετικά κακοποιημένη με αιματώματα στο πρόσωπο και σημάδια στους καρπούς από τα δεσμά και τη μεγάλη χρονική διάρκεια που ήταν στην κατάσταση αυτή». Σε ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο αναφέρουν: «Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ομοιώματα ανδρικού μορίου, ένας υπολογιστής με μεγάλη οθόνη τροποποιημένος με πολλά παρελκόμενα, κάμερες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μεγάλη καλωδίωση κ.λπ. Ειδικά γυαλιά με μικροκάμερα και κάρτες μνήμης στον σκελετό, μία φιάλη με ύποπτη υγρή ουσία καθώς επίσης και τα ενδύματα της παθούσας και το κινητό της τηλέφωνο με την μπαταρία βγαλμένη. Ο δράστης βρέθηκε ημίγυμνος, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του». 

Προμελετημένα τα διεστραμμένα μαρτύρια της φοιτήτριας
Σοκ σε όλη την Ελλάδα - Ο σαδιστής της Δάφνης και τι υπέστη η 22χρονη στο «κελί» της διαστροφής του - Εκανε στην άτυχη κοπέλα όσα έγραφε από το Ιντερνετ στον υπολογιστή του - Ολα όσα συνέβησαν στο υπόγειο κολαστήριο - Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα τη σκότωνε 

Ενα ημιυπόγειο στην οδό Οθωνος στη Δάφνη. Με την πόρτα πάντα κλειστή και τα παράθυρα ψυχής του 52χρονου κατοίκου της, Π.Κ., ορθάνοιχτα στην παράνοια. 


Μία από τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις του δράστη στο Facebook


Ο Μαξ, ένα σκυλί ράτσας γιόρκσαϊρ, ήταν η... συντροφιά του 52χρονου 


Ενας υπέρβαρος άνδρας, ένας μικρός καναπές, ένα λαστιχένιο κόκαλο που σκούζει υστερικά μέσα στη νύχτα, δαντελένια κουρτινάκια στο παράθυρο, ώχρα στους τοίχους, μαύρο στην ψυχή, σκιές στα μάτια. Δεν βλέπει καλά. Η όρασή του τρεμοπαίζει όπως ακριβώς και η ισορροπία του πάνω στη στενή διαχωριστική γραμμή του νου του που τον οδηγεί συχνά πυκνά σε συμπτώματα ανισορροπίας και παράκρουσης. Δεν έχει φίλους, ούτε γνωστούς. Δεν τον συμπαθούν, δεν τον νοιάζει. Το μόνο που τον απασχολεί είναι να απλώσει τον σκοτεινό του κόσμο σε κάποια άλλη ζωή, γεμάτη φως και να τη μαυρίσει. Να αντλήσει δύναμη από την αδυναμία του άλλου, χαρά από τον πόνο του, γέλιο από τα ουρλιαχτά του. Καταστρώνει καιρό τώρα το σχέδιό του και του δίνει σάρκα και οστά στα τέλη Μαρτίου του 2017 μέσα από μια αγγελία στην οποία ζητά κάποια κοπέλα για να σταθεί στο πλάι του ως βοηθός... 

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην περιοχή του Ζωγράφου, ζει μια 22χρονη κοπέλα, η Κ. Ενα πλάσμα γλυκό με λαμπερά μάτια και χρυσή καρδιά που πριν από λίγα χρόνια άφησε πίσω της την επαρχιακή πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε για να ανέβει στην Αθήνα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Οι γονείς της φοβόντουσαν τη μεγάλη πόλη, εκείνη πάλι όχι. Πίστευε ότι με το χαμόγελο και την καλοσύνη όλα μπορείς να τα παλέψεις, όλους να τους αλλάξεις. Μεγαλωμένη μέσα σε μια οικογένεια-πρότυπο και ταυτισμένη με το ιδανικό ενός καλού κόσμου, δεν διέθετε την πονηριά αλλά ούτε και την υποψία της φρίκης που μπορεί να ξεράσει πάνω σου ένα σαλεμένο μυαλό. Οσο περνάει ο καιρός, η νεαρή φοιτήτρια αισθάνεται την ανάγκη να δουλέψει. Οχι για να ακουμπάει τον μισθό της σε λούσα και διασκέδαση, αλλά για να μην επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς της. Εκείνοι, πάλι, δεν θέλουν. Της λένε ότι δεν χρειάζεται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, ότι όσο κι αν δυσκολεύονται θα τα καταφέρουν, ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται, ότι θα πρέπει να προσέχει. Η Κ. όπως και κάθε παιδί αυτής της ηλικίας ακολουθεί τον μετεφηβικό ενθουσιασμό της παρόρμησης που διακρίνει τους νέους και ξεκινά να αναζητά δουλειά. Σύμφωνα με μια πρώτη εκδοχή απευθύνεται στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού και ζητά να εργαστεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» αναλαμβάνοντας την περιποίηση ατόμων με αναπηρία, κάτι που οι υπεύθυνοι του δήμου διαψεύδουν σήμερα κατηγορηματικά. Σύμφωνα με μια δεύτερη εκδοχή, η οποία φέρεται να είναι και η επικρατέστερη, η 22χρονη ξεκινά να ψάχνει δουλειά μέσω διαδικτυακών αγγελιών, όταν το βλέμμα της πέφτει πάνω σε εκείνη που είχε καταχωρήσει ένας 52χρονος άνδρας με ειδικές ανάγκες. Ο παρανοϊκός σαδιστής από το υπόγειο της Δάφνης...    
  
Από τη βοήθεια στο σπίτι στο κελί της αιχμαλωσίας 
Αρχές Απρίλη και η Κ. είναι χαρούμενη. Οπως ανακοινώνει στους γονείς της, βρήκε κάποιον «κύριο» από τη διπλανή περιοχή της Δάφνης ο οποίος ζητάει μια κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Θα της δίνει 25 ευρώ τη φορά! Δεν βλέπει, λέει, ο καημένος. Μόνο το 5% της όρασής του είναι ζωντανό... Οι γονείς της, για μία ακόμη φορά, της λένε να μην πάει, αλλά μπροστά στην επιμονή της τής ζητούν να τους πει το όνομα του κυρίου και τον δρόμο όπου ζει. Η Κ. τους τα δίνει και στις αρχές Απρίλη ξεκινά να εργάζεται για τον Π.Κ. Πηγαίνει τρεις φορές στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, χρήματα ωστόσο δεν θα λάβει ποτέ. Οι γονείς της της λένε να σταματήσει. Οτι αυτό που προέχει είναι να πάρει το πτυχίο της και να προσπαθήσει να βρει μια δουλειά σχετική με το αντικείμενό της. Αυτή τη φορά η Κ. τους ακούει, ανακοινώνει τηλεφωνικά στον Π.Κ. την απόφασή της να σταματήσει και την περασμένη Τετάρτη, 3 Μαΐου, τον επισκέπτεται στο ημιυπόγειο της οδού Οθωνος προκειμένου να πληρωθεί τα χρήματα που είχαν συνεννοηθεί και της χρωστούσε.  

Η Κ. γύρω στις 5 το απόγευμα περνάει την πόρτα του καταθλιπτικού διαμερίσματος της Δάφνης και λίγα λεπτά αργότερα εξηγεί για μία ακόμη φορά την απόφασή της στον Π.Κ. Εκείνος της λέει ότι την καταλαβαίνει. Οτι αυτό που προέχει είναι το πτυχίο της και όχι το να υπηρετεί έναν τυφλό μεσήλικα. Εκείνη χαμογελά και λίγα δευτερόλεπτα μετά το χαμόγελό της παγώνει. Η Κ. πέφτει ημιλιπόθυμη στα πλακάκια του σαλονιού. Ο Π. Κ. στέκεται ακριβώς πίσω της κρατώντας στα χέρια του ένα πανί ποτισμένο με αιθέρα. Σέρνει της φοιτήτριας στο υπνοδωμάτιό του και την ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ξεκινά να ασελγεί πάνω στο αναίσθητο κορμί της. Βγάζει την μπαταρία από το κινητό της τηλέφωνο, ασθμαίνει αργά, σέρνει τα βήματά του στην ντουλάπα, πιάνει στα χέρια του έναν ιμάντα, χαμογελάει σαδιστικά. Περνάει τον ιμάντα στη μέση της, τη δένει στο κρεβάτι, κλείνει το στόμα της με μονωτική ταινία, της τοποθετεί μια μαύρη μάσκα στα μάτια και δένει τα άκρα της με σκοινιά. Το μαρτύριο της 22χρονης Κ. μόλις έχει ξεκινήσει. Η κοπέλα για τουλάχιστον 20 ώρες κακοποιείται τραγικά, ενώ κάθε αντίστασή της ισοπεδώνεται από ξύλο, βρισιές και απειλές για ακόμη χειρότερα βασανιστήρια. Στο έργο της σεξουαλικής διαστροφής που έχει στήσει ο 52χρονος άνδρας δεν υπάρχουν αναστολές ούτε όρια. Και το κυριότερο, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παύσης... 

Οι καταγγελίες των γονέων και η φρίκη των αστυνομικών     
Το βράδυ εκείνο οι γονείς της Κ. δεν μπορούν να ησυχάσουν. Η κόρη τους δεν έχει συνηθίσει να εξαφανίζεται και, το κυριότερο απαντά πάντα στο κινητό της τηλέφωνο. Για να μην αποκρίνεται κάτι συμβαίνει, κάτι δεν πάει καλά. Το πρωινό της επόμενης ημέρας, 4 Μαΐου, οι γονείς της καταγγέλλουν την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου ενώ παράλληλα αναφέρουν την εξαφάνιση της κόρης τους και στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης. Παρότι δεν έχουν περάσει ακόμη 24 ώρες από την εξαφάνισή της, οι αστυνομικοί κινητοποιούνται αμέσως. Εχουν στα χέρια τους ένα όνομα και μια διεύθυνση κι αυτό τους είναι αρκετό. Στις 11 π.μ. βρίσκονται έξω από το ημιυπόγειο της Οθωνος και χτυπάνε το κουδούνι. Ο 52χρονος Π. Κ. δεν τους ανοίγει αλλά βγαίνει στο παράθυρο. Τους λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Οτι λυπάται πολύ, αλλά δεν μπορεί να τους βοηθήσει. Οι αστυνομικοί του λένε να τους ανοίξει την πόρτα για να τους πει όλα όσα γνωρίζει για την Κ. Εκείνος αρνείται ξανά. Τους απαντά ότι δεν έχουν εισαγγελική εντολή για να μπουν στο σπίτι και ότι καλά θα κάνουν να φύγουν. 

Ενας από τους άνδρες της Αστυνομίας, ο νεαρότερος υπαστυνόμος, τον υποψιάζεται, ωστόσο μαζί με τον συνάδελφό του προφασίζονται ότι φεύγουν και ενημερώνουν τον εισαγγελέα να έρθει να τους συναντήσει. Το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου κλείνει πίσω τους ερμητικά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο υπαστυνόμος ακούει μια υπόκωφη γυναικεία φωνή, ένα πνιγμένο «βοήθεια!». Δεν περιμένουν άλλο. Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα και μπαίνουν στο διαμέρισμα της φρίκης. Τα όσα αντικρίζουν τα έχουν δει μόνο σε αστυνομικά θρίλερ χολιγουντιανής παραγωγής.

Το κορμί της Κ. είναι ένα ανθρώπινο κουβάρι: ο θώρακας και η λεκάνη της είναι δεμένα με τέτοιον τρόπο που σχηματίζουν κόμπο. Μια μεταλλική κατασκευή είναι προσαρμοσμένη στο προσκέφαλο του κρεβατιού, μια οθόνη plasma ακριβώς μπροστά της, ενώ γύρω της κυριαρχούν σεξουαλικά βοηθήματα και κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το πρόσωπό της είναι γεμάτο αιματώματα, το κορμί της γεμάτο μελανιές. «Εμείς είμαστε εδώ. Μη φοβάσαι», της λέει ένας αστυνομικός και εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και μαζεύεται πάνω του σαν τρομαγμένο ζώο. Υστερα από λίγο οδηγείται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Π. Κ. και τον οδηγούν αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Δάφνης και εν συνεχεία στη ΓΑΔΑ, όπου και ομολογεί την πράξη του για να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για αρπαγή, βαριά σωματική βλάβη και βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί όπλων. Σήμερα εξετάζεται επίσης από τις Αρχές αν τα όσα βίωσε η φοιτήτρια μεταδόθηκαν σε on line σύνδεση στο Διαδίκτυο σε κάποιο darkroom, ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο και μια δημοσίευση που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2016 στο Facebook κάποια κοπέλα, προειδοποιώντας ότι πίσω από μια αγγελία για «φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες στην περιοχή της Δάφνης» κρύβεται επίδοξος βιαστής.  

Το πώς ένας άνθρωπος με 95% τυφλότητα μπόρεσε να προβεί σε όλα τα παραπάνω αποτελεί έναν μεγάλο γρίφο, τον οποίο καλό θα είναι να λύσουν και να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι της επιτροπής που του παρέδωσαν το χαρτί αναπηρίας, αν υπάρχει όντως κάτι τέτοιο. Το πώς πάλι μια ανθρώπινη ψυχή μπορεί να είναι πιο σκοτεινή από την κόλαση, πιο βρώμικη από βούρκο και πιο σάπια από ψοφίμι δεν έχει και τόση σημασία. Ο εγκλεισμός της σε ένα ψυχιατρικό κελί χωρίς το παραμικρό περιθώριο απόδρασης είναι αρκετός...

Η Κ. πέφτει ημιλιπόθυμη στα πλακάκια του σαλονιού. Ο Π. Κ. στέκεται ακριβώς πίσω της κρατώντας στα χέρια του ένα πανί ποτισμένο με αιθέρα. Σέρνει το κορμί της φοιτήτριας στο υπνοδωμάτιό του και την ξαπλώνει στο κρεβάτι. Ξεκινά να ασελγεί πάνω στο αναίσθητο κορμί της. Το σώμα της Κ. είναι ένα ανθρώπινο κουβάρι: ο θώρακας και η λεκάνη της είναι δεμένα με τέτοιον τρόπο που σχηματίζουν κόμπο, ενώ τα άκρα της μοιάζουν να προεκτείνονται αριστερά και δεξιά του κουβαριού σαν λαβωμένες φτερούγες πουλιού


Δείτε βίντεο: Κατάθεση-σοκ της φοιτήτριας: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε...»



Ο δράστης του βιασμού σε χαλαρές στιγμές το 2009 προτού επιδεινωθεί το πρόβλημα της όρασής του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης