Εντοπίστηκε νεκρή σε βυθισμένο αυτοκίνητο η 36χρονη που ήταν αγνοούμενη από το Πάσχα

Εντοπίστηκε νεκρή σε βυθισμένο αυτοκίνητο η 36χρονη που ήταν αγνοούμενη από το Πάσχα

Η Μαρία Ιατρού ήταν 36 ετών και μητέρα τεσσάρων παιδιών - Είχε φύγει από το Λουτράκι με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας

Εντοπίστηκε νεκρή σε βυθισμένο αυτοκίνητο η 36χρονη που ήταν αγνοούμενη από το Πάσχα
Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι όπου έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Όπως μετέδωσε το e-maistros.gr η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας, συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημα της , ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709.

Ειδικότερα, οδηγός δίκυκλης μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, εντόπισε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Κλείσιμο
Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός μίας γυναίκας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθειες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα.
 
Στο μεταξύ, με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και στοιχεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, ειδοποιήθηκαν συγγενείς γυναίκας η οποία αγνοείτο εδώ και περίπου 15 ημέρες, ώστε να ταυτοποιηθεί η σορός.



Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Η όμορφη αισθητικός εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό της την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

Πηγή: epiruspost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης