Καρτέρι θανάτου σε νεαρό στο Π.Φάληρο - «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι κρίσιμη»

Καρτέρι θανάτου σε νεαρό στο Π.Φάληρο - «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι κρίσιμη»

Ο 26χρονος δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς - Την ώρα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο υπέδειξε ότι δράστης είναι ένας Αλβανός που γνώριζε - «Του φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα για να πάρει αναπνοή» δηλώνει ο πατέρας

Καρτέρι θανάτου σε νεαρό στο Π.Φάληρο - «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι κρίσιμη»
Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά το καρτέρι θανάτου που έστησε ένας άντρας χθες το βράδυ στις 11.00 σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού
, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον. 

Στο protothema.gr μίλησε ο πατέρας του νεαρού που αγωνία για την κατάσταση του παιδιού του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση: «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Είμαστε στο πλευρό του και προσευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Όλοι λένε ότι επειδή το παιδί μου δέχτηκε πυροβολισμούς, κάτι έχει γίνει. Λοιπόν σας μιλώ ειλικρινά δεν είναι ούτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ούτε ουσίες κρύβονται από πίσω, ούτε τίποτα. Εγώ σαν γονιός μπορεί να γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά αυτή τη στιγμή μου απαγορεύουν να μιλήσω από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για να μπορέσουν και αυτοί να εντοπίσουν τους δράστες. Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να γίνει το παιδί μου καλά
». 
Κλείσιμο




Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μόλις επιστρέψει από την εργασία του και βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του μιλώντας με έναν φίλο του, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε από πέντε μέτρα απόσταση και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στη μηχανή με την οποία διέφυγε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή ήταν τύπου Street σκούρου χρώματος έφυγε και ακολουθώντας την πορεία της οδού Ναυσικάς.

Μάλιστα ο πατέρας για εκείνα τα δραματικά λεπτά της επίθεσης λέει: «Ευτυχώς που ήμουν εδώ γιατί τον βρήκα μέσα στα αίματα. Άκουσε η γυναίκα μου τις φωνές του και κατάλαβε ότι είναι ο γιος μου. Εφτασα εκεί, τον βρήκα αιμόφυρτο και προσπαθούσα να του δώσω τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα μου είπε τρέχα Φώτη, είναι οι φωνές του Πέτρου. Του φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα για να μπορεί να πάρει αναπνοή». Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επισημαίνουν ότι ο δράστης ήθελε νεκρό το θύμα, γεγονός που καταδεικνύεται και από τους πολλούς πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κοιλιά.





Ο τραυματίας διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτιμάται ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.


 
Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ως προς τα κίνητρα των δραστών και όλα τα ενδεχόμενα, αυτή τη στιγμή ερευνώνται από την αστυνομία. 

Το θύμα πάντως φέρεται να έχει δώσει το όνομα του δράστη στην αστυνομία, καθώς γνωρίζονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης «χτένισαν» την περιοχή, ενώ παράλληλα αξιωματικοί της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης αναζήτησαν αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν φως στη μυστηριώδη υπόθεση, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει την επίθεση.



Εικόνες από το σημείο της επίθεσης




Δείτε βίντεο: Π. Φάληρο: Ψάχνουν τον δράστη και τους λόγους που πυροβόλησε τον γιο γνωστού γιατρού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης