Το «Θέμα» για την Φεβρωνία Πατριανάκου

Το «Θέμα» για την Φεβρωνία Πατριανάκου

Σε σχέση με παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας 

Το «Θέμα» για την Φεβρωνία Πατριανάκου
         «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα σχετικά με το πρόσωπο της πρώην βουλευτού της ΝΔ, Φεβρωνίας Πατριανάκου, (φύλλα 222/19.5.2009, 223/24.5.2009 224/31.5.2009 και 225/9.6.2009), προβαίνουμε δια του παρόντος σε πλήρη ανάκληση του περιεχομένου τους. Κατόπιν μεταγενέστερης ενδελεχούς δημοσιογραφικής έρευνας αποδείχθηκε ότι τα καταγγελλόμενα σε βάρος της Φεβρωνίας Πατριανάκου και του συζύγου της υπήρξαν αβάσιμα όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε.
          Όπως πλέον είμαστε απολύτως βέβαιοι – με την επίκληση και επίσημων έγγραφων στοιχείων – καμία απολύτως επίμεμπτη εμπλοκή τους δεν συνέτρεχε, σε κανένα πεδίο εκ των αναφερομένων στα επίμαχα δημοσιεύματα, γεγονός το οποίο δημόσια αναγνωρίζουμε σε παρόντα χρόνο.
           Κατόπιν αυτού, ρητά και κατηγορηματικά δηλώνεται από την πλευρά μας ότι ουδεμία πρόθεση υφίστατο να δυσφημήσουμε την πρώην Βουλευτή Φεβρωνία Πατριανάκου και ουδέν μεμπτόν της αποδίδεται, (εξ ουδεμίας αφορμής ή αιτίας και σε κανένα επίπεδο, του ηθικού μη εξαιρουμένου). Εκφράζουμε τη λύπη μας για την όλη ταλαιπωρία την οποία υπέστη εκ των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης