Θρίλερ με την αρπαγή επιχειρηματία από ενόπλους στα Πατήσια

Θρίλερ με την αρπαγή επιχειρηματία από ενόπλους στα Πατήσια

Δεν βρήκαν χρήματα στο σπίτι του, τον κουβάλησαν στο γραφείο του στον Άλιμο όπου πήραν τις 100.000 από το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν

Θρίλερ με την αρπαγή επιχειρηματία από ενόπλους στα Πατήσια
Ληστεία-θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία και δύο υπαλλήλων του έγινε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης στην Αττική.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας, και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν.

Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.

Κλείσιμο
Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, παίρνοντας 100.000 ευρώ, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Κηφισού συγκεκριμένα, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στις οδούς Μαραθώνος και Σεβαστείας, το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.

Φωτογραφία της στιγμής που τα δύο αυτοκίνητα καίγονται από το filadelfia-xalkidona.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης