Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή της φρικτής σύγκρουσης στην Αθηνών-Λαμίας

Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή της φρικτής σύγκρουσης στην Αθηνών-Λαμίας

Η Πόρσε έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν η 33χρονη γυναίκα με το τρίχρονο παιδάκι της

Το βίντεο-σοκ από τη στιγμή της φρικτής σύγκρουσης στην Αθηνών-Λαμίας
Σοκ στο πανελλήνιο από το φριχτό τροχαίο
δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας, όταν η Πόρσε του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο Civic όπου βρίσκονταν μία 33χρονη γυναίκα με το τρίχρονο παιδάκι της! 

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε βγαίνει από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον παράδρομο όπου βρίσκεται σταθμευμένο το Honda Civic παρασύροντας στο θάνατο τέσσερις ανθρώπους.

Η Πόρσε βρίσκεται καταφανώς εκτός ελέγχου όταν για άγνωστο λόγο βγαίνει από την εθνική και σαν βολίδα καρφώνεται σε αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο έξω από τουαλέτα στο πάρκινγκ της εθνικής. Μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο βρισκόταν μια ανυποψίαστη γυναίκα 33 ετών με το τρίχρονο παιδί της. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε ξαφνικά και βίαια όταν η Πόρσε έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό τους σαν πύραυλος, ενώ ο οδηγός του Civic βρισκόταν στις τουαλέτες.

Η σύγκρουση είναι σφοδρότατη. Τα δύο αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες και μετατρέπονται σε μια πύρινη μπάλα. Η Πόρσε σκοτώνει τη μητέρα και το τρίχρονο αγγελούδι της. Το αυτοκίνητο που σαν πύραυλος βγήκε από το δρόμο υψηλής ταχύτητας καταλήγει στα χωράφια παρασύροντας στο θάνατο τον οδηγό και το συνοδηγό του.

Από την σύγκρουση του ανεξέλεγκτου Πόρσε με το σταθμευμένο Civic βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι: Η 33χρονη γυναίκα και το παιδάκι που βρίσκονται στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω τους με τρομακτικά υψηλή ταχύτητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες και αντικρίζει την ανείπωτη τραγωδία αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει και να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στη σύζυγο και στο παιδί του.


Προσοχή: Το βίντεο είναι πολύ σκληρό.




Κλείσιμο





Η 33χρονη με τον σύζυγό της



Εικόνες-σοκ από το τροχαίο












Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης