Νεκρός, μέσα στη σκηνή του στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας πρόσφυγας από τη Συρία.
Πρόκειται για τον δεύτερο άνθρωπο που εντοπίζεται νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια σε διάστημα τεσσάρων ημερών.
Ο ιατροδικαστής μεταβαίνει στο σημείο για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου του πρόσφυγα από τη Συρία, ο οποίος ήταν 46 ετών, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Στις 24 Ιανουαρίου βρέθηκε νεκρός ένας 22χρονος Αιγύπτιος, ο θάνατος του οποίου αποδόθηκε αρχικά σε αναθυμιάσεις.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους