Σέρρες: Επιδειξίας αυνανιζόταν συστηματικά μπροστά στο ίδιο κορίτσι

Σέρρες: Επιδειξίας αυνανιζόταν συστηματικά μπροστά στο ίδιο κορίτσι

Έξω από φροντιστήρια και σχολεία έστηνε καρτέρι ο 43χρονος επιδειξίας

Σέρρες: Επιδειξίας αυνανιζόταν συστηματικά μπροστά στο ίδιο κορίτσι
Έξω από φροντιστήρια και σχολεία στην πόλη των Σερρών έστηνε καρτέρι ένας 43χρονος επιδειξίας, με στόχο να προκαλέσει ανήλικα και μη κορίτσια βγάζοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα και χαϊδεύοντάς τα επιδεικτικά! Μάλιστα, είχε στοχοποιήσει μια συγκεκριμένη κοπέλα.

Ήταν η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες που ο σάτυρος άρχισε να αυνανίζεται μέρα- μεσημέρι μόλις αντίκρισε την ίδια 18χρονη, χωρίς ωστόσο να την αγγίξει ή να την πλησιάσει, όπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά την τελευταία της καταγγελία και συνέλαβαν τον 43χρονο δράστη.

Ο επιδειξίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έκανε τα ίδια και σε άλλα κορίτσια και οι αστυνομικοί προσανατολίζονται να ζητήσουν εισαγγελική άδεια για την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης