Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένους στα Χανιά

Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένους στα Χανιά

Οι δύο ηλικιωμένοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες όρμησαν ξαφνικά στο σπίτι αιφνιδιάζοντάς τους

Στη φυλακή για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων για να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς που κακοποίησαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Φουρνέ.

Οι δύο ηλικιωμένοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες όρμησαν ξαφνικά στο σπίτι αιφνιδιάζοντάς τους, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν για να ερευνήσουν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια. Αφού τα έκαναν όλα άνω- κάτω, βρήκαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή και άλλα αντικείμενα αξίας.

Αμέσως μετά, οι εισβολείς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο σύζυγός της ειδοποίησαν την Αστυνομία που ερευνά για να εξιχνιάσει την ληστεία ενώ, σύμφωνα με τη Νέα τηλεόραση, ενημέρωσαν μέσω skype και τους συγγενείς τους στην Αυστραλία για την περιπέτειά τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης