Την Τρίτη απολογείται ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Την Τρίτη απολογείται ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

«Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς - Δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο φόνο

Την Τρίτη απολογείται ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου
«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, σύμφωνα με το LamiaStar.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το
Κλείσιμο
Lamiareport, ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα». Αμέσως, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Για την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 39 χρόνος.
 
Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.
 
Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του την ερχόμενη Τρίτη.
 
Αντίθετα έγινε γνωστό ότι λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του Χρηστού Μπαλαντίνα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση. Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος αλλά και στα νύχια της, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

Από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος


Ο 39χρονος ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως υπ' αριθμόν ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. 

Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία και οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Η άτυχη Θώμη Κουμπούρα


Ταυτοποιήθηκε το DNA του 

Εκτός από την ομολογία του 39χρονου, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και ακόμα ένα σοβαρό στοιχείο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το DNA του δράστη τόσο στο σπίτι όσο και στο άψυχο σώμα της 45χρονης. Ωστόσο, περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, από τις οποίες μπορεί να φανεί πιο καθαρά αν το θύμα πάλεψε με τον δράστη (αν για πράδειγμα βρεθεί γενετικό υλικό του κάτω από τα νύχια του θύματος).

Τη σκότωσε με 15 μαχαιριές 

Με πάνω από 15 μαχαιριές σκότωσε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα ο δολοφόνος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα (πάνω από 15) από μαχαίρι, εκ των οποίων τα τέσσερα από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης