Μια απαράδεκτη ενέργεια καταγράφτηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Λαγολιού της Κρήτης.
Όπως αναφέρει το e-mesara.gr, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου που βρίσκεται στο δρόμο Λαγολιού – Κλήματος και έκαψαν ένα μέρος του τέμπλου, μαζί με εικόνες.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε περαστικός που είδε τη φωτιά, κάλεσε βοήθεια από το χωριό και την έσβησαν.
Κλείσιμο
Μάλιστα οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Η βεβήλωση του Ιερού Ναού έγινε από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές.
Ήδη αυτή την ώρα στο Τυμπάκι βρίσκεται Αστυνομική δύναμη και άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου που ερευνούν την υπόθεση.
Ο Ιερός Ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου είναι σημαντικό προσκύνημα για την ευρύτερη περιοχή και συγκεντρώνει πάρα πολλούς πιστούς στο πανηγύρι του!
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.