Στις αρχές Ιουνίου θα διεξαχθούν φέτος οι πανελλαδικές
εξετάσεις σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας, λίγες εβδομάδες, δηλαδή, αργότερα από τα προηγούμενα χρόνια οπότε οι υποψήφιοι κάθονταν στα θρανία στα μέσα Μαΐου.
Η αλλαγή αυτή ήταν προγραμματισμένη, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, για την περσινή χρονιά αλλά δεν εφαρμόστηκε μετά την εγκαινίαση του νέου συστήματος με τις διπλές εξετάσεις.
Κατά τον προγραμματισμό του υπ. Παιδείας οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις με στόχο του υπουργείο να είναι να μεσολαβήσει ένα κενό διάστημα 5-10 ημέρων ανάμεσα στις δύο εξεταστικές διαδικασίες προκειμένου οι μαθητές να έχουν χρόνο για επαναλήψεις.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events