Φωτογραφίες: Φουσκωτά με κομάντο έχουν ζώσει από θαλάσσης τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Φωτογραφίες: Φουσκωτά με κομάντο έχουν ζώσει από θαλάσσης τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα

Φωτογραφίες: Φουσκωτά με κομάντο έχουν ζώσει από θαλάσσης τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Μέτρα εμπόλεμης ζώνης θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το ξενοδοχείο στο οποίο όπως φαίνεται θα καταλύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο όπως αποκάλυψε την Κυριακή το protothema.gr, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr φαίνονται φουσκωτά με ένστολους κομάντο να περιπολούν στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο από σήμερα, μια ημέρα, δηλαδή, πριν
Κλείσιμο
την επίσκεψη του Αμερικανού επίσημου στην Αθήνα.





Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων που έχει θέσει σε εφαρμογή η ΕΛΑΣ θα απαγορευτούν για 30 ώρες, από τα ξημερώματα της Τρίτης έως το απόγευμα της Τετάρτης, οι συγκεντρώσεις στα σημεία στα οποία θα κινηθεί ο κ. Ομπάμα με τη συνοδεία του.

Όσο για τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αυτά θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Intercontinental εκεί όπου έχει ήδη μεταφερθεί ο ιατρικός εξοπλισμός (συσκευασμένος σε κούτες), που περιλαμβάνει μεταξυ άλλων και δεκάδες φιάλες ανθρώπινου αίματος (υπάρχουν κούτες με την ένδειξη Human Blood), σε περίπτωση που χρειαστούν -καθώς οι Αμερικανοί φροντίζουν να είναι προετοιμασμένοι για τα πάντα.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης