«Κατεβάζει ρολά» το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εν όψει της ομιλίας Ομπάμα
Δείτε τι αναφέρεται σε ανακοίνωση προς τους επισκέπτες του - Γιατί δεν θα μιλήσει στην Πνύκα ο Αμερικανός πρόεδρος
UPD:
Και τυπικά προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φαίνεται πως οδεύει η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα
, η οποία αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Πνύκα.
Και αυτό, καθώς σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενημερώνει τους επισκέπτες του ότι από τη Δευτέρα 14 μέχρι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον χώρο του Φάρου, όπου πραγματοποιείται έκθεση αφιερωμένη στους Γιάννη Μόραλη και Χρήστο Καπράλο.
Υπενθυμίζεται ότι, αν και ως δικαιολογία για την αλλαγή του χώρου της ομιλίας Ομπάμα προέβαλε ο άστατος καιρός, πληροφορίες θέλουν τους Αμερικανούς πράκτορες της CIA, που βρίσκονται στην Αθήνα και επεξεργάζονται από κοινού με την ΕΛ.ΑΣ το επιχειρησιακό πλάνο για την ασφάλεια του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του στην ελληνική πρωτεύουσα, να έκριναν ότι η Πνύκα δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας και να υπέδειξαν την εξεύρεση άλλου, πιο «ελεγχόμενου» σημείου.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία, απέναντι από τη Βουλή και στο πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της Αθήνας, η ΕΛ.ΑΣ αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της για την προστασία του Αμερικανού προέδρου κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.