Θρήνος στην Κρήτη για τον 22χρονο που κάηκε στο αυτοκίνητο που προσπαθούσε να πουλήσει

Θρήνος στην Κρήτη για τον 22χρονο που κάηκε στο αυτοκίνητο που προσπαθούσε να πουλήσει

Ο νεαρός επέστρεφε σπίτι του από διασκέδαση με φίλους - Δύο χιλιόμετρα πριν από το χωριό  του, για άγνωστους λόγους, το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες

Θρήνος στην Κρήτη για τον 22χρονο που κάηκε στο αυτοκίνητο που προσπαθούσε να πουλήσει
Ακόμα μια τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης. Στις τέσσερις τα ξημερώματα  νεαρός οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στον επαρχιακό δρόμο Αγίων Δέκα-Βαγιωνιάς, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.

Ο χρόνος πλέον μετρούσε αντίστροφα για τον άτυχο 22χρονο νέο. Το αυτοκίνητο του αφού εξετράπη και εκείνος εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια, πήρε φωτιά. 

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν πλέον αργά για τον ο 22χρονος καθώς είχε απανθρακωθεί.

Κλείσιμο


Ο άτυχος Γιώργος Μαριδάκης εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, μάρκας BMW και δεν κατάφερε ένα βγει ζωντανός, η μοίρα πρόλαβε όλα τα σχέδια του 22χρονου νεαρού. 



Όλοι στο χωριό μιλούν για έναν λεβεντόπαιδό που από την στιγμή που έμεινε ορφανός από πατέρα, έπιασε την ζωή στα χέρια του, τελείωσε το σχολείο και πήρε πάνω του το οικογενειακό κρεοπωλείο. 



Παιδί της παρέας, αγαπούσε την ζωή και τους φίλους του οι οποίοι του είχαν σταθεί σε όλες τις δύσκολες φάσεις. Ήταν ελεύθερο πνεύμα και αγαπούσε πολύ τις βόλτες με το αυτοκίνητο.

Ήδη το προφίλ του στο Facebook γεμίζει μηνύματα των φίλων του οι οποίοι δεν πιστεύουν σε αυτό που του συνέβη. «Καλό ταξίδι Γιώργο μου» και «γιατί έφυγες τόσο νωρίς», είναι μερικά από τα μηνύματα που του αφήνουν οι φίλοι του στο προφίλ του. 



Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως ο άτυχος Γιώργος, αρχές του Οκτωβρίου είχε βάλει αγγελία να πουλήσει το αυτοκίνητο του, τελικά όμως τον πρόλαβε η μοίρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης