Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο του προέδρου

Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο του προέδρου

Διαμαρτυρία σε ένδειξη συμπαράστασης «στους εργαζόμενους του Κέντρου που δέχτηκαν εκφοβισμό από τη διοίκηση»

Εισβολή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο γραφείο του προέδρου
Αιφνιδιαστική κινητοποίηση πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Αθήνας στο γραφείο του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου καθώς οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν απόπειρα εκφοβισμού τους προκειμένου να μην παίρνουν μέρος σε κινητοποιήσεις.

Χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν πως δέχτηκαν τηλεφωνήματα τη Δευτέρα και την Τρίτη από το γραφείο του αντιπροέδρου της διοίκησης του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά προκειμένου να εμφανιστούν στο γραφείο του όσοι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης. 

Κλείσιμο


«"Κάποια αρχ..., σας παραπληροφορούν ότι θέλω να τρομοκρατήσω τους εργαζόμενους και πήρα να σε ενημερώσω ότι η πρόθεσή μου ήταν απλά να σας ενημερώσω για αυτό που κάνατε", αυτό μου το είπε ο αντιπρόεδρος ο κ. Μυλωνάς» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Δράνιας μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ της Αθήνας.

Δείτε τις δηλώσεις των εργαζομένων μετά την ένταση στο γραφείο του διοικητή




Ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την απόπειρα εκφοβισμού των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την κατάρρευση όλων των δομών Υγείας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα, επιχειρείται και ο εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση. Και αυτό, γιατί - αντιδρώντας στην τροπολογία Πολάκη - προέβησαν σε στάση εργασίας. Κάθε μέρα που περνά, οι μάσκες πέφτουν. Η τρομοκρατία Ξανθού - Πολάκη, σε όλο της το μεγαλείο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης