Σοκ προκαλεί η είδηση για την αυτοκτονία ενός 45χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Αγυιάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του.
Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του
patrastimes.gr, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος που από δάνειο και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, οδήγησαν τον 45χρονο στο απονενοημένο διάβημα.
Κλείσιμο
Χαρακτηριστικό της ψυχολογίας του το μήνυμα που άφησε πίσω του όπου φέρεται να έγραψε «δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.