Αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

«Ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας έπειτα από συνάντηση με τον υπουργό  Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη 

Αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα οι συνδικαλιστές της ΕΕΕΚ με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον πρόεδροτης Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως δήλωσε ο Σεραφείμ Πέτρου, πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας «μετά από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον υπουργό, ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία και θα εισηγηθούμε αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων».

Τελικώς, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημοποιείται η αναστολή των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει.

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μετά από μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνάντηση με τον Υπουργό κ.Σπίρτζη και τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Λιντζεράκο όπου δόθηκαν διευκρινήσεις και ελήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, τα Δ.Σ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των εξαγγελθεισών 24ώρων απεργιών».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης