Πεδίο μάχης αντιεξουσιαστών-αστυνομίας το Ωραιόκαστρο
Μετά την εκδήλωση των κατοίκων, ομάδα εθνικιστών συγκρούστηκε με 150 άτομα που ταξίδεψαν από άλλες περιοχές στην πόλη - Δακρυγόνα και χειροβομβίδες από τα ΜΑΤ
Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τους δρόμους του Ωραιοκάστρου οι περίπου 150 αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στην πόλη προκειμένου να «σπάσουν» τη διαδήλωση που είχαν οργανώσει οι κάτοικοι κατά της ισλαμοποίησης της κοινωνίας τους, όπως χαρακτηριστικά υποστήριζαν.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ομάδα εθνικιστών αποσπάστηκε από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης και συναντήθηκε με την ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από άλλες περιοχές.
Κλείσιμο
Αμέσως ξεκίνησε πετροπόλεμος και συγκρούσεις, προκαλώντας την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας (ΜΑΤ), οι άνδρες των οποίων έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Ακολούθησαν συγκρούσεις των αντιεξουσιαστών με τους αστυνομικούς, ενώ η ένταση συνεχίστηκε στα στενά της πόλης.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.