Βόλος: Έδειρε την οδηγό και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Βόλος: Έδειρε την οδηγό και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος την ανάγκασε με τη βία να βγει από το όχημά της και, αφού την εξύβρισε και την απείλησε, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και της έδειξε τα… προσόντα του!

Βόλος: Έδειρε την οδηγό και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου, με δράστη ένα «νταή» που ξυλοκόπησε αλύπητα μια γυναίκα οδηγό επειδή τον έκλεισε με το αυτοκίνητό της και, σαν να μην έφτανε αυτό, της έδειξε τα… γεννητικά του όργανα!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το θύμα, μια 49χρονη κάτοικος Αλμυρού, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, υποστηρίζοντας ότι σε ένα στενό δρόμο προς το χωριό Βρύναινα την προσπέρασε και ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του μπροστά στο δικό της για να την υποχρεώσει να σταματήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος την ανάγκασε με τη βία να βγει από το όχημά της και, αφού την εξύβρισε και την απείλησε, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και της έδειξε τα… προσόντα του! Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά άρχισε και να την γρονθοκοπεί τραυματίζοντάς την! 

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, τον συνέλαβαν και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, στον οποίο οδηγείται σήμερα με κατηγορίες για εξύβριση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης