Νοίκιασε το θερμοκήπιο και φύτεψε 4.818 χασισόδεντρα

Νοίκιασε το θερμοκήπιο και φύτεψε 4.818 χασισόδεντρα

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πήρε το δρόμο για τη φυλακή, αλλά λίγο αργότερα παραδόθηκε ένας νεαρός που ομολόγησε ότι είχε νοικιάσει το χώρο

Νοίκιασε το θερμοκήπιο και φύτεψε 4.818 χασισόδεντρα
Απρόβλεπτη εξέλιξη πήρε η υπόθεση με το τεράστιο δάσος από... 4.818 χασισόδεντρα που βρέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο σε αγροτική περιοχή στο Αντισκάρι του Δήμου Φαιστού. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πήρε το δρόμο για τη φυλακή, αλλά λίγο αργότερα παραδόθηκε ένας νεαρός που ομολόγησε ότι είχε νοικιάσει το χώρο!

Στην απολογία του, ο 39χρονος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων της ειδικής ποικιλίας "νανάκια", που θα απέδιδαν δυόμισι τόνους κάνναβης και κέρδη άνω των επτά εκατομμυρίων ευρώ. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι είχε νοικιάσει το θερμοκήπιο σε έναν 22χρονο  κάτοικο της περιοχής για έναν χρόνο. Ωστόσο, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή, που διέταξαν την προφυλάκισή του.

Ωστόσο, λίγο αργότερα παραδόθηκε στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου ο 22χρονος και παραδέχθηκε ότι είχε νοικιάσει το θερμοκήπιο! Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και στη συνέχεια προσήχθη στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. 
Κλείσιμο

Στο μεγάλων διαστάσεων θερμοκήπιο είχαν κάνει έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης, του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και του αστυνομικού τμήματος Μοιρών, που αντίκρισαν έκπληκτοι 4.818 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου, ενώ είχαν κατάσχει ένα πιστόλι και μια καραμπίνα που βρέθηκαν μαζί με αρκετά φυσίγγια! Ο 39χρονος είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη της φυτείας, παρά τις διαμαρτυρίες του ότι δεν γνώριζε κάτι γι' αυτήν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης