Σοβαρά θέματα ως προς την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων, θέτει ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha, καθώς όπως καταγγέλλει το μοναδικό δωμάτιο του οποίου η είσοδος δεν καταγραφόταν καθαρά από κάμερα ήταν αυτό του κ.Καλογρίτσα.
«Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα.
Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος.
Ο εκπρόσωπος του Αlpha τόνισε ότι «τίθεται σοβαρό θέμα για το σύνολο του διαγωνισμού, για πολλούς λόγους, αλλά για ένα σημαντικότερο: Ο κύριος Καλογρίτσας συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία με χρήματα που δεν είχε». «Αυτό σημαίνει ότι όλη του η οικονομική συμπεριφορά επηρέασε όλους τους άλλους υποψηφίους. Αυτό καθιστά τον διαγωνισμό στο σύνολό του ως προβληματικό».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία