Μήνυση σε Kρέτσο και στην πενταμελή επιτροπή κατέθεσε ο Alpha για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα

Μήνυση σε Kρέτσο και στην πενταμελή επιτροπή κατέθεσε ο Alpha για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα

Σύμφωνα με τον Alpha έγινε πλημμελής έλεχγος του πόθεν έσχες της εταιρείας του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα

Μήνυση σε Kρέτσο και στην πενταμελή επιτροπή κατέθεσε ο Alpha για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα
Στην κατάθεση μύνησης για τα αδικήματα της κακουργηματκής ψευδούς βεβαίωσης με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, προχώρησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Η μήνυση στρέφεται κατά της πενταμελούς επιτροπής που ήλεγξε τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και σε βάρος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης Ελευθέριου Κρέτσου που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή.

Στην μήνυση που απαρριθμεί περί τις 70 σελίδες περιλαμβάνονται στοιχεία αναφορικά με το πόθεν έσχες Καλογρίτσα,  που σύμφωνα με τον Alpha καταδεικνύουν ότι έγινε πλημμελής έλεχγος του συγκεκριμένου πόθεν έσχες.

Σε δήλωσή του ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, ο οποίος κατέθεσε τη μήνυση, ανέφερε: «Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα, όπως γνωρίζετε, στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι εισαγγελικές αρχές έπρεπε να έχουν παρέμβει. Για το λόγο αυτό ο Alpha κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ.Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό. Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοσίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς ημέρες θα κάνει το καθήκον της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης