Τραγωδία στο Κιλκίς: Τι λέει ο πατέρας της 26χρονης που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της

Τραγωδία στο Κιλκίς: Τι λέει ο πατέρας της 26χρονης που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της

«Είναι  δύσκολες οι ώρες και για τη δική μου οικογένεια αλλά και για την οικογένεια του Πάτρικ. Αυτοί έχουν να αντιμετωπίσουν μια κηδεία τώρα», λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της κοπέλας στο protothema.gr 


Τραγωδία στο Κιλκίς: Τι λέει ο πατέρας της 26χρονης που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό φίλο της
Κρίσιμη, αλλά σταθερή είναι η υγεία της 26χρονης που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον φίλο της αξιωματικό της αστυνομίας, στο Κιλκίς. Η κοπέλα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Στο πλευρό της είναι από την πρώτη στιγμή, οι γονείς της που αγωνιούν για την κατάσταση της κόρης τους. 

Ο Παναγιώτης Κανακάκης πατέρας της 26χρονης μίλησε στο protothema.gr για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς του νοσοκομείου. 

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου από τη πρώτη στιγμή ήταν πάνω από το κεφάλι της κόρης μου για να τη κρατήσουν στη ζωή . Το χειρουργείο κράτησε οχτώ ολόκληρες ώρες».

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι η κόρη του πυροβολήθηκε από το φίλο της ο πατέρας της δεν δείχνει σημάδια μίσους ή οργής όπως θα συνέβαινε σε κάθε περίπτωση. Αντίθετα συμπαραστέκεται στην άλλη οικογένεια, λέγοντας: «Είναι  δύσκολες οι ώρες και για τη δίκη μου οικογένεια αλλά και για την οικογένεια του Πάτρικ. Αυτοί έχουν να αντιμετωπίσουν μια κηδεία τώρα.Τον γνώριζα τον Πάτρικ, συμπονώ τον πόνο των γονιών του, αλλά και ένας Αξιωματικός της αστυνομίας όπως ήταν ο Πάτρικ να κυκλοφορεί με το όπλο, εκτός υπηρεσίας και να πυροβολεί δεν είναι σωστό ούτε επιτρεπτό. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει καλά η κορούλα μου και τίποτα άλλο».

Το protothema.gr μίλησε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, τον Κωνσταντίνο Εμανουηλίδη, ο οποίος είπε ότι η κατάσταση της κοπέλας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η κοπέλα αμέσως μετά το συμβάν οδηγήθηκε στο χειρουργείο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για νευροχειρουργική επέμβαση, η οποία εξελίχθηκε ομαλά. Η κατάσταση της για το επόμενο εικοσιτετράωρο θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη , άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πυροβολήθηκε με όπλο στο κεφάλι . Στη συνέχεια επειδή δεν υπήρχε ελεύθερη κλίνη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ιπποκράτειο , την μετέφεραν εδώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται στη Β´ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Το protothema.gr μίλησε με συναδέλφους του οι οποίοι δήλωσαν σοκαρισμένοι για αυτό που συνέβη αφού ο 26χρονος αξιωματικός δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε είχε δείξει παραβατική συμπεριφορά.  





Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε παρκάκι στο Κιλκίς. Ο 26χρονος αξιωματικός, που δεν ήταν σε υπηρεσία, για άγνωστο μεχρι στιγμής λόγο πυροβόλησε με το υπηρεσιακό όπλο την 26χρονη φίλη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την αστυνομία που έφθασε στο σημείο και βρήκαν το ζευγάρι αλλά και τους δυο κάλυκες του όπλου. Οι αρχές περιμένουν να πάρουν κατάθεση από την κοπέλα ώστε να διευκρινιστεί ο λόγος που οδήγησε τον 26χρονο στο να τραβήξει το πιστόλι και να πυροβολήσει. 

Δείτε στις παρακάτω εικόνες το σημείο της τραγωδίας στο Κιλκίς







 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης