«Αστακός» η Αθήνα για τη Σύνοδο του Νότου

«Αστακός» η Αθήνα για τη Σύνοδο του Νότου

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν θα είναι δρακόντεια, ενώ θα ισχύσουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές της κυκλοφορίας στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας

«Αστακός» η Αθήνα για τη Σύνοδο του Νότου
Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για τη Σύνοδο των μεσογειακών χωρών της Ε.Ε, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ηγέτες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου, της Μάλτας, καθώς και εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα στη Σύνοδο συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας
και ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ισπανίας, Φερνάντο Εγκιδάθου, εκπροσωπώντας τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν θα είναι δρακόντεια, ενώ θα ισχύσουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές της κυκλοφορίας στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι ρυθμίσεις αυτές πρόκειται να ισχύσουν από το μεσημέρι έως την αναχώρηση των Ευρωπαίων ηγετών. Σημειώνεται, επίσης, ότι αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και σε όλη τη διαδρομή από το αεροδρόμιο έως το κέντρο της Αθήνας.
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης