«Τρομακτικό» χαρακτήρισε το σοκ μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος.
«Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα» είπε ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των δημοσιογράφων υπολογίζοντας σε πάνω από 1.000 τις οικογένειες που επηρεάζονται.
«Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη;» αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Νικολόπουλος.
Μιλώντας για την επόμενη ημέρα ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είπε ότι «θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μπορέσουμε να βρούμε, παρεμβαίνοντας πια και στους εργοδότες και στην κυβέρνηση, ένα σχήμα, γιατί αυτές οι οικογένειες πρέπει να σωθούν».
«Ο σωστός τρόπος ενημέρωσης είναι θέμα δημοκρατίας και δεν μπορεί να περάσουμε στο νέο τοπίο ισοπεδώνοντας έναν κλάδο» κατέληξε στις δηλώσεις του στο BHMA FM ο Σταμάτης Νικολόπουλος.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.