Καρδίτσα: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρία κοριτσάκια

Καρδίτσα: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρία κοριτσάκια

Το ένα χρειάστηκε νοσηλεία στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
 - Τα τρία κοριτσάκια ηλικίας 10, 8 και 6 χρόνων από χωριό της Λάρισας είχαν πάει επίσκεψη στη στάνη του παππού τους, αλλά τα αγριεμένα σκυλιά τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τα δαγκώνουν στα πόδια

Καρδίτσα: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρία κοριτσάκια
Ένα περιστατικό που φέρνει ξανά στη μνήμη τον τραγικό χαμό του 5χρονου αγοριού από τα δόντια των ροτβάιλερ στην Κοζάνη
και την περιπέτεια του μόλις 20 μηνών κοριτσιού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς της στην Κρήτη, συνέβη και σε περιοχή της Καρδίτσας, ευτυχώς χωρίς τις ίδιες τραγικές συνέπειες! 

Θύματα ήταν τρεις ανήλικες αδελφούλες, που δέχθηκαν επίθεση από τσοπανόσκυλα και τραυματίστηκαν! Τα τρία κοριτσάκια ηλικίας 10, 8 και 6 χρόνων από χωριό της Λάρισας είχαν πάει επίσκεψη στη στάνη του παππού τους, αλλά τα αγριεμένα σκυλιά τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τα δαγκώνουν στα πόδια! Μάλιστα, το ένα από αυτά δάγκωσε την 8χρονη και την έσερνε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί και εγκαύματα τριβής στα γόνατα! 

Κλείσιμο
Τα σκυλιά απείλησαν να κατασπαράξουν ακόμη τη μητέρα των κοριτσιών και τη γιαγιά τους, όταν προσπάθησαν να τα προστατεύσουν! Οι αδελφούλες διακομίστηκαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων τους και οι δυο επέστρεψαν στο σπίτι τους ενώ η 8χρονη παρέμεινε για νοσηλεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης