Πιτσιρίκος έκλεψε «θησαυρό» και τον έδωσε στη μαμά του!

Πιτσιρίκος έκλεψε «θησαυρό» και τον έδωσε στη μαμά του!

Η 31χρονη μητέρα και η 26χρονη θεία υπέδειξαν στον πιτσιρίκο να αρπάξει τα 2.180 ευρώ και να τους τα παραδώσει, όπως κι έγινε!

Πιτσιρίκος έκλεψε «θησαυρό» και τον έδωσε στη μαμά του!
Έβαλαν τον ανήλικο γιο και ανιψιό τους να κλέψει τον «θησαυρό» από μετρητά που άφησε μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του ένας 36χρονος στην Κεφαλλονιά και να τους τον φέρει, δυο αδίστακτες νεαρές γυναίκες οι οποίες έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Αργοστολίου!

Η 31χρονη μητέρα και η 26χρονη θεία υπέδειξαν στον πιτσιρίκο να αρπάξει τα 2.180 ευρώ και να τους τα παραδώσει, όπως κι έγινε! Όμως, κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη τους και βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα στην κατοχή τους. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ η 31χρονη κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η δικαιοσύνη εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να της αφαιρεθεί η επιμέλεια του ανήλικου γιου της.

*** Ένας ανήλικος ήταν μεταξύ των τριών ανδρών που παραπλάνησαν έναν 67χρονο στην Κέρκυρα με το πρόσχημα ότι θα του παρείχαν μια εξυπηρέτηση και άρπαξαν από την τσέπη του 1.360 ευρώ! Ο 17χρονος δράστης δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τους δυο συνεργούς του ηλικίας 33 και 40 χρόνων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης