Ναύπλιο: Άγριο ξύλο σε στρατιώτη για «καμάκι»!

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο σε στρατιώτη για «καμάκι»!

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου νοσηλεύτηκε προσωρινά και μετά διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο σε στρατιώτη για «καμάκι»!
Με πολλαπλά κατάγματα στην γνάθο και μώλωπες σε όλο του το σώμα «πλήρωσε» ένας 19χρονος φαντάρος που υπηρετεί στο Ναύπλιο το «καμάκι» που έκανε σε μια όμορφη νεαρή γυναίκα σε παραλιακό κέντρο της πόλης, καθώς έγινε... σάκος του μποξ για τρεις νεαρούς που τη συνόδευαν!

Ο στρατιώτης, που είχε έξοδο από τη μονάδα του, πήγε τα ξημερώματα της Τρίτης να διασκεδάσει μαζί με φίλους του και άρχισε να φλερτάρει την όμορφη νεαρή, προκαλώντας την ενόχληση των τριών ανδρών που την συνόδευαν. Την στιγμή που έφευγε από το παραλιακό κέντρο μαζί με έναν ακόμη φίλο του, τον πρόλαβαν στον προαύλιο χώρο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. 

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου νοσηλεύτηκε προσωρινά και μετά διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να παραμένει για νοσηλεία. Από τις καταθέσεις των μαρτύρων του περιστατικού στην Ασφάλεια Ναυπλίου που διενεργεί προανάκριση, οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναμένεται σύντομα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για σωματικές βλάβες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης