Μυστήριο με αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός στην Καρδίτσα
Δεν πήγε στην υπηρεσία του και τον αναζήτησαν οι συνάδελφοί του
Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο ενός 47χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στην Καρδίτσα και βρέθηκε νεκρός λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, ο 47χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός ύστερα από αναζήτηση που ξεκίνησε από συναδέλφους του, καθώς δεν πήγε αναιτιολόγητα στην υπηρεσία του το μεσημέρι. Ο 47χρονος τελικά έπειτα από σύντομη αναζήτηση βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε εξωτερικό χώρο και με το περίστροφο δίπλα του.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.