Δήμαρχος Μήλου σε Κουρουμπλή: «Είστε ανεπιθύμητος στο νησί μας» (βίντεο)

Δήμαρχος Μήλου σε Κουρουμπλή: «Είστε ανεπιθύμητος στο νησί μας» (βίντεο)

Ο υπουργός Εσωτερικών πήγε απρόσκλητος στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας του νησιού και έφαγε «πόρτα» - Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από την εκδήλωση μόλις ο υπουργός έγινε αντιληπτός

Δήμαρχος Μήλου σε Κουρουμπλή: «Είστε ανεπιθύμητος στο νησί μας» (βίντεο)
"Είστε ανεπιθύμητος στο νησί μας", είπε ο δήμαρχος της Μήλου στο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας στο νησί  των Κυκλάδων και στη συνέχεια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποχώρησαν από το χώρο αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" το κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης.

Η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών να βρεθεί στο όμορφο νησί της Μήλου, χωρίς να έχει προσκληθεί από τις δημοτικές αρχές της περιοχής τον έφερε μπροστά σε ένα γεγονός που θα απευχόταν ακόμα και στο χειρότερο του πολιτικό αντίπαλο.

Κλείσιμο


Στο νησί των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το 12ο Πανελλήνιο συνέδριο του ελληνικού δικτύου υγιών πόλεων. Στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του κέντρου υγείας του νησί. Εκεί παραβρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών ο οποίος θέλησε να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση. Όταν όμως ήρθε η ώρα να πάρει το λόγο ο δήμαρχος της Μήλου, Γεράσιμος Δεμουλάκης, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα επακολουθούσε. 

"Μακάρι να ερχόσασταν κάτω από άλλες συνθήκες στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή όμως είστε ανεπιθύμητος" είπε ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια με σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από το χώρο που πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια.

Από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση δεν εξαίρεσε τα ελληνικά νησιά από την ανώτατη κλίμακα του ΦΠΑ και τα ενέταξε σε αυτόν το 23% που στη συνέχεια έγινε 24% οι δημοτικές αρχές του κυκλαδίτικου νησιού είχαν στείλει επιστολή στη Βουλή αλλά και στα κόμματα δηλώντάς τους ότι οποίος ψηφίσει την επιβολή του μέτρου θα είναι ανεπιθύμητος για τον τόπο τους. Τελικά δεν άργησε η ώρα που έκαναν τα λεγόμενα τους πράξη με πρώτο... «θύμα» τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης