Κύπρος: Πήγε για ερωτικό ραντεβού με παντρεμένη και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Κύπρος: Πήγε για ερωτικό ραντεβού με παντρεμένη και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ένας 27χρονος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις άντρες - Για περίπου δύο χρόνια συνομιλούσε στο facebook με μια 39χρονη

Κύπρος: Πήγε για ερωτικό ραντεβού με παντρεμένη και κατέληξε στο νοσοκομείο!
Πήγε για ερωτικό ραντεβού και κατέληξε στο νοσοκομείο, ένας 27χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε από τέσσερις άντρες.

Ο νεαρός για περίπου δύο χρόνια συνομιλούσε στο facebook με 39χρονη γυναίκα η οποία είναι παντρεμένη. Προχθές το βράδυ συμφώνησαν να βρεθούν και ο νεαρός ανέμενε τη γυναίκα σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό. Σε λίγα λεπτά δίπλα στο δικό του αυτοκίνητο στάθμευσε ένα άλλο, από το οποίο βγήκαν τέσσερις άντρες. Έβγαλαν με τη βία τον 27χρονο από το αυτοκίνητο του και άρχισαν να τον χτυπούν μέχρι που τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Η 39χρονη συνελήφθη και κατασχέθηκαν τα κινητά της τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί της υπολογιστές. Οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα προφυλάκισης της.

Κλείσιμο
Συνελήφθη και ο 38χρονος σύζυγος της χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία εναντίον του και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος. Η αστυνομία αναζητεί τους τέσσερις άντρες που επιτέθηκαν στον 27χρονο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης