Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο δάσος της Στυλίδας

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο δάσος της Στυλίδας

Συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω δύο Έλληνες, ηλικίας 46 και 53 ετών – Είχαν φυτέψει 17 δενδρύλλια

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο δάσος της Στυλίδας
Μια πυκνόφυτη δημόσια δασική έκταση στη βόρεια πλευρά της Στυλίδας διάλεξαν δύο χασισοκαλλιεργητές για να στήσουν τη φυτεία τους, την οποία μάλιστα φαίνεται πως σκόπευαν να... επεκτείνουν, όπως προκύπτει από τους συνολικά 700 σπόρους κάνναβης που είχαν στα σπίτια τους!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που εντόπισαν τη χασισοφυτεία με τα 17 δενδρύλλια, έστησαν ενέδρα τη νύχτα της Δευτέρας και, όταν είδαν δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 46 χρόνων να την περιποιούνται, τους συνέλαβαν. Στη συνέχεια, ερεύνησαν τα σπίτια τους όπου ανακάλυψαν τους σπόρους που δεν είχαν προλάβει να καλλιεργήσουν και στην κατοχή τους 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Με μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,2 γραμμαρίων, συνελήφθη στην Πάργα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας ένας 20χρονος Έλληνας. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που του απήγγειλε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και ένας άλλος 20χρονος, που συνελήφθη στην Πάτρα όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που βρήκαν πάνω του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης