Κρήτη: «Με μαχαίρωσε η Ουκρανή σύντροφός μου γιατί της είπα να μην μιλάει με άλλους άντρες στο Ίντερνετ»

Κρήτη: «Με μαχαίρωσε η Ουκρανή σύντροφός μου γιατί της είπα να μην μιλάει με άλλους άντρες στο Ίντερνετ»

Ο έκλυτος βίος της με ανάγκασε να τη διώξω και αυτή με μαχαίρωσε, λέει στο protothema.gr ο 53χρονος Κρητικός που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο 

Κρήτη: «Με μαχαίρωσε η Ουκρανή σύντροφός μου γιατί της είπα να μην μιλάει με άλλους άντρες στο Ίντερνετ»
Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν μία 46χρονη υπήκοος Ουκρανίας μαχαίρωσε μπροστά στα ματιά του κόσμου τον 53χρονο Κρητικό πρώην σύντροφό της. 

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον 53χρονο άντρα, ο οποίος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από το τραύμα που του προκάλεσε η 46χρονη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, με τον ίδιο να δηλώνει πως φοβάται για την ασφάλεια του παιδιού τους.

«Μιλούσε με πολλούς άντρες στο τάμπλετ και της είπα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Αυτή δεν ήθελε να φύγει, λογοφέραμε και είχε τη δουλειά στημένη», λέει χαρακτηριστικά και εξιστορεί πως ακριβώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο: «Έβγαλε ένα μαχαίρι και μου το κάρφωσε κοντά στη σπλήνα. Έπειτα με πήραν από εδώ κάτι παιδιά με πήγαν στο νοσοκομείο και μετά την έπιασε η αστυνομία. Την κράτησαν μέχρι τη Δευτέρα, πήγαμε στο αυτόφωρο και πήρε αναβολή για τις 16 του μήνα».

Κλείσιμο
Όπως εξηγεί ο 53χρονος, ο τρόπος ζωής της πρώην συντρόφου του αλλά και ο έκλυτος βίος της ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να της ζητήσει να φύγει από κοντά του. 

«Τώρα είναι στο Ηράκλειο, δεν μένουμε μαζί τους τελευταίους 14 μήνες. Ήμασταν μαζί 15 χρόνια. Αυτή πίνει και δεν ξέρει τι κάνει. Εγώ έμενα μαζί της γιατί ήταν το παιδί στη μέση δεν γινόταν να το χωρίσω από τη μητέρα του», τονίζει ακόμη. 

Ωστόσο, ο ίδιος παρά το γεγονός πως οι δυο τους αναμένεται να τα ξαναπούν στις δικαστικές αίθουσες στις 16 του μηνός εκφράζει φόβους ότι μπορεί να έχει… εξαφανιστεί μέχρι τότε. 

«Άμα σηκωθεί και φύγει τι θα γίνει; Αν πάει στο σχολείο και κάνει κάτι στο παιδί ή άμα έρθει στο σπίτι τι θα κάνω εγώ; Δεν ξέρω πως να βοηθηθώ είμαι σε αδιέξοδο. Φοβάμαι για το παιδί. Έχει μπλέξει με άσχημες παρέες…».

Του έχει επιτεθεί με όπλο, λέει ο 53χρονος 

Όπως καταγγέλλει ο 53χρονος αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 46χρονη Ουκρανή του επιτίθεται. Ο ίδιος υποστηρίζει πως στο παρελθόν του επιτέθηε με όπλο ενώ έχει προσπαθήσει να τον τραυματίσει με ψαλίδι αλλά και με χαρτοκόπτη. 

«Πριν λίγο καιρό, έπαιζε με ένα όπλο. Ήμουν με το παιδί, περνούσα κάτω από το σπίτι της και μας πυροβόλησε. Πήρα την αστυνομία, πήγε στο σημείο την παρακαλούσε να κατέβει κάτω, την πήγαν στο τμήμα, πήγα και εγώ, μας κράτησαν μέχρι το πρωί και μετά μας άφησαν να φύγουμε. Αυτό έγινε πριν 25 ημέρες», λέει ο ίδιος. 

Και συμπληρώνει ακόμη: «Μου είχε επιτεθεί και με ψαλίδι και παλιά με είχε κόψει με έναν χαρτοκόπτη. Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν να κάνω μήνυση αλλά δεν μπορούσα να πληρώσω τα 100 ευρώ που απαιτούνταν τότε, ήταν βουνό για μένα. Έκανε πάλι τα ίδια τότε. Την ενδιαφέρει να κάνει το κέφι της».

Τέλος ο 53χρονος Κρητικός τονίζει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να διεκδικήσει και να πάρει τελικά την επιμέλεια του παιδιού. 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης