Δάσκαλοι και καθηγητές αποδοκίμασαν τον Φίλη σε εκδήλωση

Δάσκαλοι και καθηγητές αποδοκίμασαν τον Φίλη σε εκδήλωση

Εκπαιδευτικοί ήρθαν στα χέρια με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Κατάληψη αντιεξουσιαστών σε χώρο που επρόκειτο να μιλήσει ο Σκουρλέτης

Δάσκαλοι και καθηγητές αποδοκίμασαν τον Φίλη σε εκδήλωση
Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙZA, με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

Λίγο μετά τις 19.00, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σημείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές αποδοκίμασαν τον υπουργό και επιχείρησαν επίσης να μπουν στο κτίριο όπου θα παραχωρούσε την ομιλία του. Ωστόσο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα.

Κλείσιμο
Το κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα καθώς οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Φίλη και η εκδήλωση ξεκίνησε τελικά λίγο μετά τις 19.30. 



Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του Πάνου Σκουρλέτη αφού η εκδήλωση στην οποία ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει ακυρώθηκε, έπειτα από κατάληψη αντιεξουσιαστών στο κτίριο όπου επρόκειτο να γίνει.

Πιο αναλυτικά, στις 19.00 ο υπουργός Ενέργειας ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα, ωστόσο, μια ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το κτίριο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση.

Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης