Τρεις κλούβες και τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ χρειάστηκαν για να κόψουν το δρόμο στα μέλη γκέι κοινοτήτων που θέλησαν το απόγευμα της Παρασκευής να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία Συντάγματος κατά της βίας των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα για τη βία εις βάρος των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.
Τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κι αφού φώναξαν συνθήματα εναντίον του Ρώσου προέδρου στη συνέχεια με πορεία προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς την Ηρώδου Αττικού.
Ωστόσο, όταν 30 περίπου άτομα ξεκίνησαν να βαδίζουν προς την λεωφόρο Βασ. Σοφίας, σήμανε
συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο κέντρο.
Σε ελάχιστο χρόνο, τρεις κλούβες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά τους, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ με προτεταμένες τις ασπίδες τους, πήραν θέσεις μάχης!
Κλείσιμο
Τα μέλη των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων, όταν αντίκρισαν την παραπάνω εικόνα, σταμάτησαν σε απόσταση 10 μέτρων από τις αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν, αφού φώναξαν κάποια συνθήματα εναντίον της πολιτικής του ρωσικού κράτους.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.