Ένας νεκρός άντρας βρέθηκε στο κέντρο της Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα πνιγμένος εντός συντριβανιού κεντρικής πλατείας της πόλης με την αστυνομία να κρατά σε απόσταση τον κόσμο από το σημείο.
Οι πληροφορίες για την ταυτότητά του παραμένουν συγκεχυμένες, αλλά γίνεται, ήδη, λόγος για άντρα ηλικίας 50 ετών.
Το πτώμα του εντόπισαν παιδιά που κάθονταν στο πάρκο. Ο άγνωστος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρει το
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.