Ιατροδικαστής: Ο δολοφόνος της Αγραφιώτου τη χτύπησε και την έσυρε

Ιατροδικαστής: Ο δολοφόνος της Αγραφιώτου τη χτύπησε και την έσυρε

Η άτυχη 69χρονη έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχε σπασμένα πλευρά και χέρι - Τι δηλώνει για το ενδεχόμενο βιασμού ο ιατροδικαστής στο protothema.gr 

Ιατροδικαστής: Ο δολοφόνος της Αγραφιώτου τη χτύπησε και την έσυρε
Τη βιαιότητα του θανάτου της Ελευθερίας Αγραφιώτου επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής που ασχολείται με την υπόθεση. Η άτυχη 69χρονη πέθανε από τις βαρίες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από τα χτυπήματα του δολοφόνου της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντι Λέρνια η Αγραφιώτου εκτός από τα βαριά τραύματα στο κεφάλι έφερε κατάγματα στο θώρακα και την κλείδα.

Βάσει των ευρημάτων από το υπόγειο γκαράζ ο δολοφόνος της Αγραφιώτου αφού την χτύπησε την έσυρε στο τρίτο υπόγειο χωρίς να μπορεί μέχρι στιγμής να ταυτοποιηθεί αν αυτό συνέβη ενώ ήταν ζωντανή ή νεκρή.

Μυστήριο πάντως εξακολουθεί να παραμένει αν η άτυχη 69χρονη εκτός από θύμα ενός άγριου δολοφόνου έπεσε θύμα και ενός αρρωστημένου βιαστή καθώς όπως δήλωσε στο protothema.gr o κ. Ντι Λέρνια «φέρει κακώσεις στα οστά του θώρακα και της κεφαλής. Οι κακώσεις στα μαλακά μόρια μετά από 35 ημέρες δεν μπορούν να διαπιστωθούν. Δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού».

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμα το ενδεχόμενο ο δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, η ακτίνα δράσης του οποίου ταυτίζεται με το σημείο του άγριου εγκλήματος. Όπως λένε θα περιμένουν μέχρι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η παρουσία ή όχι του νεαρού άνδρα στο χώρο του υπόγειου γκαράζ.
Κλείσιμο

Η Αγραφιώτου βρέθηκε ημίγυμνη

Ήταν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης όταν υπάλληλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ τηλεφώνησε στις διωκτικές αρχές, αναφέροντας ότι στο τρίτο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ που βρίσκεται στο κατάστημα που εργάζεται αναδύεται έντονη δυσοσμία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνες που έκαναν εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Αμέσως ο νους όλων στράφηκε στην εξαφάνιση της 69χρονης εύπορης Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στις 13 Μαΐου στο υπόγειο πάρκινγκ του δευτέρου επιπέδου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Λίγη ώρα αργότερα οι υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκαν. Το πτώμα ανήκε στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης