Σάλος για τον Καρανίκα και την «μπαφο-θεραπεία» του καρκίνου

Σάλος για τον Καρανίκα και την «μπαφο-θεραπεία» του καρκίνου

Άγρια αντιπαράθεσή με την Ραχήλ Μακρή -«Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, υπεύθυνος για το παράλληλο πρόγραμμα. Από χθες [το] αναπτύσσει», έγραψε

Σάλος για τον Καρανίκα και την «μπαφο-θεραπεία» του καρκίνου
Σαρκασμός ανάμικτος με οργή αναδύεται μέσα από τον σάλο που ξεσήκωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο ανδραγάθημα του Νίκου Καρανίκα. Επώνυμοι και μη σχολιαστές συμμετέχουν στην κατακραυγή ενάντια στον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού μετά από την τελευταία του ανάρτηση σχετικά με τις υποτιθέμενες θαυματουργές ιαματικές ιδιότητες του ελαίου κάνναβης σε καρκινοπαθείς.

«Άπειρα χρόνια ερευνών στην ιατρική και βγαίνει ο Καρανίκας με τη θεραπεία κατά του καρκίνου. Γατάκια γιατροί», έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος δείχνει έτοιμος να προσυπογράψει ένα παλλαϊκό αίτημα για την άμεση υπουργοποίηση του Νίκου Καρανίκα και δη στο υπουργείο υγείας: «'Θέλω και εγώ να γίνει ο Καρανίκας υπουργός υγείας' live στο ΟΑΚΑ». Και, εννοείται, ότι το πιο γνωστό αντικαρκινικό κέντρο, το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» θα πρέπει να αναβαπτιστεί προς τιμήν του συμβούλου-σκαπανέα της ιατρικής επιστήμης: «Το νοσοκομείο 'Άγιος Σάββας' μετονομάζεται σε 'Νίκος Καρανίκας'» όπως προτείνεται στα social media.

Κλείσιμο






Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή, καθώς είναι δεδομένη η άγρια αντιπαράθεσή της με τον Νίκο Καρανίκα, η συνέχεια της οποίας μάλλον θα δοθεί στα δικαστήρια. «Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, υπεύθυνος για το παράλληλο πρόγραμμα. Από χθες [το] αναπτύσσει» έγραψε η πρώην βουλευτής, περιφρονώντας προφανώς τον άνθρωπο που της επιτέθηκε πρόσφατα μέσω facebook με οξύτατες, προσβλητικές εκφράσεις, αγγίζοντας επικίνδυνα τα όρια του σεξισμού.





 

Άλλοι χρήστες επιτίθενται στον Καρανίκα διότι δεν έχει καν το θάρρος της γνώμης του, καθώς έκλεισε τον «τοίχο» του στο facebook, αποσύροντας τα επίμαχα σχόλιά του από τη δημοσιότητα. Κατ' αυτό τον τρόπο, όμως, εκτός της άγνοιάς που με τη μέγιστη επιπολαιότητα περιφέρει και προωθεί τουλάχιστον αμφιλεγόμενα γιατροσόφια για κάτι τόσο σοβαρό όσο ο καρκίνος, ο Καρανίκας φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί καν το τι ισχύει στο διαδίκτυο. Είτε προπηλακίζει την Ραχήλ Μακρή, είτε γνωμοδοτεί υπέρ της κάνναβης, αρκεί μία και μόνη ανάρτησή του για να αναπαραχθεί -και να παραμείνει εσαεί καταγεγραμμένη, ό,τι και εάν κάνει ο ίδιος ο σύμβουλος του Μαξίμου εκ των υστέρων για να αποφύγει τις συνέπειες των όσων απερίσκεπτα γράφει.








Ίσως όμως το πλέον εύστοχο σχόλιο για την περίπτωση Καρανίκα γενικώς να το κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Κυρίτσης: «Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Καρανίκας είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού, αλλά ότι ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του Καρανίκα».





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης