Ειδομένη: Δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε για να παραμείνει στον καταυλισμό

Ειδομένη: Δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε για να παραμείνει στον καταυλισμό

H Sophia φόρεσε μαντίλα και ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα για να ξεγελάσει την ΕΛ.ΑΣ. - «Ελευθερία του Τύπου στην Ειδομένη. Αυτή είναι η αμφίεσή μου για να μη με διώξει η ελληνική αστυνομία» έγραψε στο Twitter της 

Ειδομένη: Δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε για να παραμείνει στον καταυλισμό
«Απολύτως ομαλά» εξελίσσεται, όπως διαβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ., η εκκένωση της Ειδομένης από τους πρόσφυγες που ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Τα πρώτα πούλμαν με πρόσφυγες έφυγαν από τον καταυλισμό και κατευθύνονται σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ σε επιφυλακή και σε απόσταση από τον καταυλισμό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα και ενώ η περιοχή γύρω από τον καταυλισμό έχει αποκλειστεί με την σε πρόσβαση σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για πλάνα και εικόνες να έχει επιτραπεί μόνο στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ, μία ξένη δημοσιογράφος και φωτογράφος «ντύθηκε» μετανάστρια προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στον καταυλισμό και να καταγράψει όσα συμβαίνουν. Μάλιστα η ίδια φορώντας μία μαντίλα και ένα μακρύ φόρεμα «ανέβασε» στο Twitter της τη φωτογραφία γράφοντας: «Ελευθερία του Τύπου στην Ειδομένη. Αυτή είναι η αμφίεσή μου για να μη με διώξει η ελληνική αστυνομία».

Δείτε τη φωτογραφία


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης